Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З Борисполя до Дніпра доставлені 65 осіб

З Борисполя до Дніпра доставлені 65 осіб

З Борисполя до Дніпра доставлені 61 житель Дніпропетровської області та 4 Запорізької.

Всі вони вчора прилетіли в Бориспіль з-за кордону. Кожну людину перед дорогою і посадкою в автобус забезпечили масками, перевірили самопочуття. Зараз люди проходять медичний огляд у Царичанській лікарні. За його результатами у разі відсутності симптомів люди підписують угоду і відпускаються по домівках під зобов'язання двотижневої самоізоляції.

Складені списки, в яких вказані місця проживання прибулих людей. Інформація буде передана владним структурам за місцем їх проживання. Нагадуємо, що на в'їзді в область працюють інфекційні пости, на яких здійснюється медичний огляд людей, що в'їжджають в область на автотранспорті.


Gorod.dp.ua на Facebook.


sdsdfsfsdf  (30.03.20 11:47): Зачем их сюда привезли, пусть там сидят дальше, там ведь тоже карантин, они чемто думали когда ехали. Відповісти | З цитатою
Ррр  (28.03.20 13:59): Охрану к их ним домам поставьте, чтоб не выходили.) Відповісти | З цитатою
Минздрав  (28.03.20 12:14): призвал украинцев "стучать" на соседей, которые не придерживаются самоизоляции.
В Министерстве здравоохранения Украины попросили помочь соседям придерживаться самоизоляции и жаловаться правоохранителям на нарушителей режима.
Там подчеркнули, что самоизоляция в течение 14 дней после возвращения из-за границы является обязательной для всех граждан.
"Посетите вместо соседей магазин или аптеку и оставьте пакет под дверью, следуя рекомендациям МЗ. Если вы видите, что человек во время самоизоляции системно нарушает санитарно-гигиенические нормы и подвергает тем самым опасности окружающих, сообщите об этом в правоохранительные органы", – говорится в сообщении.
Відповісти | З цитатою
Тамбур  (28.03.20 12:07): Не помешало бы уведомить ихних соседей.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті