Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 31 травня 2024
02:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі встановлюють зовнішнє освітлення там, де його взагалі не було

|«« «« »» »»|

У Дніпрі, на вулиці Криворізькій, комунальники встановлюють нове зовнішнє освітлення та модернізують старе. Роботи ведуться у рамках програми мера Бориса Філатова «Безпечне місто».

Умовно вулицю поділили на три ділянки. На одній з них першочергово встановлюють зовнішнє освітлення з нуля, другу ділянку повністю модернізують, а на третій – замінять звичайні світильники на енергоощадні.
«Перша ділянка розпочинається від вулиці Київської до будинку № 48 по вулиці Криворізькій. Тут освітлення не було ніколи, адже під час будівництва заводу «Південмаш» вулиця була непроїзною. На цій ділянці доволі часто трапляються ДТП, особливо вночі. Саме тут освітлення встановлюють у першу чергу. Друга ділянка – від будинку № 48 до вулиці Робочої. На ній існувала мережа зовнішнього освітлення, але наразі вона непридатна для використання. На цій ділянці буде повна модернізація. Третя ділянка – від вулиці Робочої до вулиці Макарова. Там опори у робочому стані, тому ми замінимо кронштейни, перетягнемо лінію та встановимо LED-світильники. На особливо небезпечних ділянках та у районах пішохідних переходів буде встановлено по два світильники на опорах, щоб підсилити видимість на дорозі», – розповів про деталі виконувач обов’язків директора КП «Міськсвітло» Микола Січовий.
Загалом по вулиці Криворізькій змонтують 125 кронштейнів, встановлять 96 опор і 188 нових енергоефективних LED-світильників, а також протягнуть 4 км ізольованого дроту. На це з міського бюджету виділено близько 4 мільйонів гривень.

Наразі тут задіяно 3 бригади працівників, 7 одиниць спецтехніки, уже встановлено 43 опори та 34 кронштейни. Усі роботи планується закінчити до середини березня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


город на Днепре  (18.02.20 10:25): Вчера вечером ехал по Криворожской. Это праздник какой то. Все видно. пешеходные переходы освещены. Наконец у городской власти руки дошли до этой улицы! Відповісти | З цитатою
Спасибо!  (17.02.20 18:18): Спасибо давно не хватало освещения на этой улице! Відповісти | З цитатою
11111  (17.02.20 17:40): алилуйяяя!!! по Криворожской ночью страшно ездить Відповісти | З цитатою
Большое спасибо  (17.02.20 17:13): в тёмное время суток очень часто на этой улице водители "теряют управление", освещённый участок наверняка спасёт много жизней Відповісти | З цитатою
Местный житель  (17.02.20 16:24): Что значит - здесь освещения не было никогда. До начала 90-х всё было освещено. Ближе к середине 90-х освещение пропало, и позже пропали провода. Ещё позже куда-то делись светильники и в последнее время убрали столбы. Никогда это какой-то срок давности? Відповісти | З цитатою
Алина  (17.02.20 15:40): зачем монтировать 125 кронштейнов, устанавливать 96 опор и 188 новых энергоэффективных LED-светильников, а также протягивать 4 км изолированного провода и выделять на это из городского бюджета около 4 миллионов гривен?
Не лучше ли установить ОДИН высокий столб (мачту), на вершине которого смонтировать ОДИН же огромный светильник, которой освещал бы ту же самую территорию вокруг?
Ведь несомненно, что это было бы дешевле, чем ставить 96 опор и много кронштейнов и светильников!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті