Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
12:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Новомосковському районі перекинувся газовоз

У Новомосковському районі перекинувся газовоз

Вантажний автомобіль «Scania», який перевозив цистерну зі зрідженим газом пропан-бутан вагою, орієнтовно, 20 тон.

2-го листопада о 14:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що за межами села Голубівка Новомосковського району, слідуючи автошляхом М-29 Харків-Сімферополь газовоз з’їхав у кювет та перекинувся на бік.

За вказаною адресою терміново направлено відділення 49-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця виклику, фахівцями ДСНС виявлено вантажний автомобіль «Scania», який перевозив цистерну зі зрідженим газом пропан-бутан вагою, орієнтовно, 20 тон.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загиблих та постраждалих немає, розгерметизації цистерни немає.

Аби уникнути займання, підрозділом ДСНС відключено акумулятор автомобіля та за допомогою генератора піни створена пінна подушка.

3-го листопада за допомого кранів вантажний автомобіль вилучено з кювету. Особовим складом проводився моніторинг під час перекачки пропан–бутану з пошкодженої цистерни.

Подію ліквідовано о 20:20.

До робіт залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Сергей  (04.11.19 22:02): Ничего он не заснул! На моих глазах это случилось! Поймал обочину((( Трасса, в ямах( Вытаскивали шафера через лобовое стекло! Живой, но сильно в крови был! Метров 30 пытался выправить машину, но не смог( Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Жоржэтыч  (04.11.19 17:46): ...и где же полиция? Деньги же сами просятся в бюджет, - штрафануть грузовичок за неправильную парковку на дороге (создание помехи движению), и за невключенные стоп-огни. Відповісти | З цитатою
Жоржэтыч  (04.11.19 17:38): Куда теперь машину? Неужели в утиль на металл? Или на ОЛХ? На последнем фото грузовик справа встал так, чтобы в него прилетела какая-нибудь семья, причем за полосой он свободно поместился бы. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Водитель фуры  (04.11.19 11:55): В этих бензинобутановых конторах считают,что их машина должна деньги нести не останавливаясь. Поэтому водители спять на ходу просыпаясь после аварии. Відповісти | З цитатою
Кризис  (04.11.19 10:12): Снова газ подорожает ... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті