Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
04:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі нацгвардійці представили перші результати спільного патрулювання з поліцією

У Дніпрі нацгвардійці представили перші результати спільного патрулювання з поліцією

У Дніпрі нацгвардійці представили перші результати спільного патрулювання разом з поліцією.

Нагадаємо, перші піші патрулі Національної гвардії вийшли на вулиці міст України 1 серпня, відповідно до наказу міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Перед патрулюванням нацгвардійцям визначають карту пішого та автомаршрутів. Також вони отримують орієнтування на злочинців, які перебувають в розшуку. Зазвичай у патрулі - від двох до трьох людей, може бути один кінолог з собакою. Один патруль пересувається на поліцейському автомобілі.

Нацгвардійці патрулюють вулиці у військовій формі, мають при собі травматичний пістолет та газовий балончик, для затримання використовують металеві кайданки.

У Дніпрі щоденно для патрулювання вулиць залучається до ста військових.

Пресофіцер управління Нацгвардії у Дніпрі Сергій Шенклян каже, що основна мета військових патрулів – запобігання злочинам та профілактика правопорушень.

«За період з 1 серпня 2019 року, фактично за два з половиною місяці роботи наших патрулів, було затримано за підозрою в скоєнні кримінальних злочинів 22 особи, за адміністративні правопорушення - 397 осіб, було вилучено один пістолет, це був стартовий пістолет, перероблений під стрільбу бойовими патронами», – зазначив пресофіцер управління Нацгвардії у Дніпрі Сергій Шенклян.
Нацгвардійці виходять на вулиці, аби слідкувати за порядком п’ять днів на тиждень. В середньому одне патрулювання триває шість годин. Зазвичай відпочивають у будні дні, адже на вихідних, говорить пресофіцер, кількість злочинів зростає.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Валентина  (21.10.19 21:20): Хотелось бы чтобы хотя иногда патрули были не только в центре города , а и в отдаленных районах возле школы 30, что Чечеловском районе.Там школьники -подростки вечерами распивают пиво , которое покупают в магазине , который рядом со школой.Ругаются таким матом, что просто уши надо закрывать, включают громко музыку , на замечания не реагируют , а просто пошлют вас-подальше.Просто уже нет терпения от этого безобразия!Хочется надеяться что нас услышат. Відповісти | З цитатою
Днепр_2  (19.10.19 07:05): Акцепт! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті