Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
16:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» публично представил новичков клуба

СК «Днепр-1» публично представил новичков клуба

Вчера на «Днепр-Арене» состоялись презентация новичков клуба, открытая тренировка команды и пресс-конференция главного тренера Дмитрия Михайленко.

Превью к дебюту в УПЛ получилось ярким и красочным. Сначала в конференц-зале стадиона журналистам были представлены 7 новичков клуба, и каждый из низ озвучил свои чувства и планы. Вот что об этом сообщает пресс-служба СК «Днепр-1»:

Загалом їх семеро: захисник Папа Гуйє (він отримав з рук почесного президента клубу Юрія Берези і головного тренера команди Дмитра Михайленка футболку з №30), гравці середньої лінії — Юрій Вакулко (№69), Сергій Булеца (№10) і Сандро Кобахідзе (№19), а також форварди Араміс Кузін (№23), Владислав Супряга (№89) та Дмитро Коркішко (№7). Кожен з них виступив на пресконференції, присвяченій цій події.

Відзначимо, що Папа Гуйє, Сандро Кобахідзе і Юрій Вакулко свого часу виступали за ФК «Дніпро», а Владислав Супряга повернувся до СК «Дніпро-1», взявши той самий номер. Сам Супряга відзначив, що радий повернутися до рідного клубу, проте Влад, як ми знаємо, небагатослівний, тому він все доведе на футбольному полі голами, а ось що казали інші учасники пресконференції.

Сандро Кобахідзе:

— Звичайно, я дуже радий знову опинитися в Дніпрі, адже багато років провів в цьому місті і на цій арені. І коли я дізнався, що у мене буде ще одна можливість пограти за дніпровську команду, та ще і в УПЛ, дуже зрадів.

Юрій Вакулко:

— Приєднуюсь до слів Сандро, адже також дуже радий повернутися до Дніпра. Я залишив команду півтора роки тому, але зараз повернувся і взагалі не відчув, що кудись пішов.

Дмитро Коркішко:

— Завдання перед собою завжди ставлю максимальні. Головне — допомагати команді результативною грою і досягати з нею перемог.

Араміс Кузін:

— Для мене найголовніше, щоб в цьому сезоні я зумів допомогти команді. Буду це робити всіма силами, і надіюся, тут добре розвиватися. Тут сильна конкуренція, але я стараюся, і є шанс навчитися у сильних гравців.

Сергій Булеца:

— Дякую тренерам і хлопцям, дуже добре прийняли мене в команді — коридор зробили (посміхається). Буду намагатися тепер допомогти команді у вирішенні її завдань на сезон.

Папа Гуйє:

— Звичайно, хочу сказати що радий повернутися у Дніпро. Був тут три роки тому. Гадаю, що зумію допомогти цій молодій команді і хлопцям, які тут виступають. Будемо разом показувати високі результати.

Главный тренер команды Дмитрий Михайленко озвучил планы на сезон:

- Головну роль у виході команди в УПЛ відіграли футболісти і тренери, і ми виконали завдання – УПЛ повертається до Дніпра. Щодо завдання на сезон, у першу чергу, буде важливо взагалі спробувати на смак елітний дивізіон і там не загубитися. Ми очікуємо зростання рівня команди впродовж самого сезону, і матч за матчем набиратися досвіду Прем'єр-ліги. Нам треба прогресувати якнайшвидше. Для цього у нас є талановита молодь і велике бажання. Щодо підсилення, то зараз комплектація завершена. Ми підписали тих футболістів, яких прагнули у себе бачити, і саме на ті позиції, які хотіли підсилити.

— Два роки поспіль вашим найпринциповішим суперником був «Металіст 1925». Вам його буде бракувати?

— Мені здається, зараз в Україні дійсно не вистачає принципових дербі, які були раніше, коли футбол був на великому підйомі в країні. Звичайно, хочеться, щоб харків'яни були в УПЛ. У минулому сезоні вони свій шанс втратили, але сподіваюся, що у наступному вони таки проб'ються до Прем'єр-ліги.

А потом вся команда вышла на поле стадиона, на трибунах которого уже собрались самые преданные болельщики. Новички появились последними, чтобы пройти через «поздравительный коридор», где каждый из них получил свою порцию внимания от одноклубников.

После этого началась открытая тренировка, в которой не смог принять участия только капитан Сергей Кравченко, продолжающий восстановление после травмы.

Напомним, что дебютный матч в УПЛ СК проведет уже завтра, 31 июля, принимая донецкий «Олимпик». Начало игры – в 19 часов.

Константин Шруб. Фото – Пресс-служба СК «Днепр-1».



Gorod.dp.ua на Facebook.


Про  (30.07.19 13:29): Где Днепр - Чемпион!? Ответить | С цитатой
Petro  (30.07.19 13:12): Uspexov Dnepru,boleem za komandu nashego goroda. Ответить | С цитатой
Мне интересно.  (30.07.19 10:39): А эти идиоты ультрас опять припрутся на стадион смотреть нормальным людям футбол? Это не их команда, пусть сидят дома и не позорят город. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте