Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Юну «втікачку» патрульні Дніпра повернули батькам

Юну «втікачку» патрульні Дніпра повернули батькам

Вчора, близько 22-ї години вечора спецлінії 102 надійшло повідомлення про зникнення дитини. Стурбована мати розповіла, що її 14-річна донька пішла з дому о 18-ї годині та досі не виходить на зв'язок.

Також, патрульним вдалося встановити, що дівчинка зникла з дому після сварки з вітчимом. Жінка надала вичерпні прикмети доньки та описала одяг, в який вона була вбрана коли пішла з дому.

Інспектори оперативно відпрацювали адреси можливого перебування неповнолітньої. Поліцейські виїхали за місцем проживання бабусі дівчинки, але останньої там не виявили.

Втім, незабаром, неповнолітня «мандрівниця» вийшла на зв'язок та повідомила, що знаходиться в районі села Чаплі. Охоронці порядку швидко прибули за вказаною адресою, але на місці її знову не виявили. Патрульні знайшли свідків, які бачили дівчинку на зупинці. Останні повідомили, що схожа, за прикметами дитина побігла в сторону вулиці Таманська.

Патрульні все ж таки знайшли дівчину, яка розповіла їм, що причиною втечі стало регулярне пияцтво батьків.

Поліцейські доставили та передали неповнолітню матері, а також повідомили відділ ювенальної превенції щодо ситуації в родині.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Дейнерис  (06.07.19 14:21): в таких случаях нужно обязательно освидетельствовать ребенка на девственность. И если будет установлено, что девочка не является девственницей, то родителей нужно лишать родительских прав за ненадлежащее содержание несовершеннолетней, а девочку изымать из семьи в приют. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті