Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
02:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Депутати ухвалили рішення про ліквідацію «Будинку вчителя» як комунального закладу освіти

Депутати ухвалили рішення про ліквідацію «Будинку вчителя» як комунального закладу освіти

Учнів і педагогів «Будинку вчителя» буде переведено до територіально найближчих закладів позашкільної освіти Дніпра.

Під час 46-ї сесії 19 червня депутати ухвалили рішення про ліквідацію «Будинку вчителя» як комунального закладу освіти.

Фактично «Будинок учителя» втратив статус закладу освіти ще кілька років тому. Так, за новим Законом України «Про освіту» такого типу закладу немає. Раніше його приміщення використовувалося для проведення науково-педагогічних семінарів, конференцій освітян і учнів, зараз такі зустрічі відбуваються в мерії Дніпра або в інших закладах освіти міста.

В «Будинку вчителя» були організовані дитячі гуртки, де наразі займається 91 учень. За кожного такого учня місто сплачує понад 14 тис. грн. щомісяця. Для решти мережі закладів позашкільної освіти цей показник становить 4,2 тис. грн.

Разом із цим, після ліквідації «Будинку вчителя» як комунального закладу освіти вихованців гуртків буде переведено, а педагогів, які в них викладали, працевлаштовано в найближчих територіально комунальних закладах (за адресою: вул. Ливарна, 3, узвіз Крутогірний, 9, вул. Набережна Перемоги, 5). Освітянам запропонують низку варіантів працевлаштування.

Водночас у педагогів збільшиться тижневе навантаження, що має вплинути на розмір зарплати освітян.

Спілка ветеранів, яка також використовувала приміщення «Будинку вчителя», зможе здійснювати свою діяльність у комунальних закладах культури міської ради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Leizure  (19.06.19 18:45): Ухоженное здание, ухоженная территория, много цветов.Хорошие кружки, детский театр. Жаль, что-кто положил на все это глаз Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
дык  (19.06.19 16:57): хорошее местечко, чего бы не застроить, а Дом Учителя, та нафик он нужен, пережиток прошлого. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті