Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Громадяни мають отримувати об'єктивну інформацію

Громадяни мають отримувати об'єктивну інформацію
Заява
Секретаріату дніпропетровської обласної організації національної спілки журналістів україни

Впевненість органів влади та місцевого самоврядування, що призначення керівників засобів масової інформації, засновниками яких вони є, має відбуватися без погодження з журналістськими колективами, а іноді супротив думки журналістського загалу, призводить до конфліктних ситуацій як в колективі, так і навколо ЗМІ..

Прикладом такої політики органів державної влади, місцевого самоврядування є ситуація навколо Дніпропетровської обласної державної телерадіокомпанії та особисто Вікторії Шилової.

Незважаючи на спротив більшої частини журналістського колективу, виключення з членів НСЖУ, чисельні звернення щодо неприпустимості призначення В.Шилової на посаду керівника ДОДТРК з професійних та морально-етичних причин, це призначення відбулося.

Наслідком цього генеральний директор вважала себе непідконтрольною, що привело до порушень трудового законодавства, фінансової дисципліни. В умовах фінансово-економічної кризи, яка охопила всі сфери суспільства, кожна державна копійка, яка виділяється з бюджету, повинна витрачатися прозоро і ефективно. Реакція В.Шилової на дії контролюючих органів щодо використання державних коштів та зайнята нею позиція кидають тінь в цілому на журналістський корпус, викликають справедливі питання платників податків.

Дніпропетровська обласна організація НСЖУ вітатиме оприлюднення інформації про реалізацію обласної програми підтримки ЗМІ та залучення журналістської спільноти до її обговорення та контролю громадськості за її виконанням. Це, на нашу думку, сприятиме інформуванню всіх громадян про об’єктивну ситуацію з використання бюджетних коштів та деполітизацією цих питань в інформаційному просторі Дніпропетровщини.

##: СМИ
Gorod.dp.ua на Facebook.


Анонимка и бредятина  (04.03.09 21:28): Где фамилии членов секретариата, которые подписали этот бред безграмотный?
Где факты и доказательства "порушень трудового законодавства, фінансової дисципліни"?
Где вообще логика в этой заяве -- если эту Шилову еще никто не проверял, то откуда вообще взялись данные о "порушеннях трудового законодавства, фінансової дисципліни"?.
Відповісти | З цитатою
Наблюдатель  (04.03.09 20:35): Скажи мне кто твой друг и я скажу кто ты. По комментариям в поддержку Шиловой куда проще и легче определить ей цену. Похабщина, одно слово... Відповісти | З цитатою
Объектив  (04.03.09 13:45): Зарайская - это глава дн-вской областной организации Союза. По всем параметрам не лучше Шиловой. Как тут не сказать \"чья бы корова мычала\". Она все такое в \"губернских бреднях\" высказала. В общем, это не журналисты, а незнамо що! Відповісти | З цитатою
лргп  (04.03.09 08:51): ффууу заявление явно журналистское с запахом... ну типа даай те под шумок чужими то руками кого то замочим... Відповісти | З цитатою
эх...  (04.03.09 05:21): Почему не подписано, кто это заявляет? Что это за НЕЗАВИСИМЫЕ СМИ? Какую "прозрачную" правду они собираются поведать людям? Почему у нас всё происходит кое-где, совершается кое-кем? Почему прямо не сказать - такой-то сделал (или должен был, а не сделал) то-то, последствия такие-то?Неужели совок неистребим? Неужели до людей не доходит, что, пока не будут открыто называться конкретные события и конкретные участники этих событий, ничего не изменится к лучшему? Неужели нам вечно суждено жить в этом болоте? Відповісти | З цитатою
I  (04.03.09 00:55): С чего вы решили, что это заявление подписал пресс-клуб реформ? Только потому что внизу ссылка на это? Так просто этот сайт взял эту информацию оттуда и поставил на это ссылку. Так что ничего непонятного в этом нет. Відповісти | З цитатою
bur  (03.03.09 22:14): Голова НСЖУ, пардон Відповісти | З цитатою
bur  (03.03.09 22:13): Голопа НСЖУ, надо полагать Відповісти | З цитатою
елена  (03.03.09 21:33): кто такая зарайская? Відповісти | З цитатою
bur  (03.03.09 20:37): А по-моему, порядочные журналисты должны в первую очередь беспокоиться о том, как вообще расходуется бюджет города: прозрачно ли, открыто ли для всех, на благо ли горожан. Хорошие журналисты должны бить тревогу и открывать обществу правду на беспредел нуворишей и коррупцию властей, чиновников, судей, нарушения и игнорирование ими законов.
Почему-то эта г.р.е.б.а.н.н.а.я "Спилка журналистив" годами ничего не делает в этом плане, а сейчас вдруг проявила заботу о расходовании сотой-тысячной доли бюджетных средств? Не странно ли это?
Где они были, когда варварски сносился Детский мир, уничтожалась историческая и архитектурная городская среда, когда незаконно застраивалась прибрежная природоохранная зона Днепра, когда на месте детских и дворовых площадок возводятся коммерческие объекты, когда на месте книжных магазинов появляются казино?
А теперь проснулись. Почуяли, пройдохи, момент выгодно продаться хозяевам города, бене и киндеру, услужливо угодить, прогнуться.
Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті