Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Через рясний снігопад дніпровські комунальники працюють цілодобово

|«« «« »» »»|

У ніч на 24 січня для обробки доріг працівники комунальних служб Дніпра використали 402 тонни солі, понад тисячу тонн піщано-соляної суміші та 453 тонни відсіву.

Для ліквідації наслідків циклону у місті було задіяно 50 машин для посипання, 13 одиниць малогабаритної техніки, 12 снігоочищувачів та 7 навантажувачів. Про це повідомляють у департаменті благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради. Сніг прибирають цілодобово.

«Найперше створюються умови для безпечного руху на особливо складних ділянках, організовано очистку та обробку протиожеледними матеріалами покриття на мостах, шляхопроводах, підйомах і спусках доріг (Південний, Центральний, Амурський, Кайдацький , Усть-Самарський, Самарський мости, Київський шляхопровід та інші; вулиці Космічна, Яснополянська, Михайла Грушевського, Робоча; проспекти Дмитра Яворницького, Івана Мазепи, Олександра Поля тощо). Прибирання здійснюють згідно з розробленими маршрутами снігоочищення й посипання. За кожним із них закріплена певна кількість спецтехніки та механізмів», – зазначають у департаменті.

Паралельно з розчищенням основних автомагістралей титулу прибирають тротуари, бульварні частини, направлена спецтехніка для розчищення та посипання під'їздів до лікувальних закладів міста. До обробки тротуарів залучено понад 120 працівників спецпідприємств і 500 двірників. Роботи тривають.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Клава  (24.01.19 19:46): Дороги чистые, но тротуары... Люди чертыхаются и ругают коммунальные службы, при всем уважении к работе коммунальщиков, надо думать и о простых людях. Центр города, не пройти не проехать, "каша" и воды по щиколотку. Борис Альбертович, пожалейте стариков и женщин... Відповісти | З цитатою
фрол кузьмич  (24.01.19 18:12): Филатов не мой герой , но справедливости ради надо отметить , что расчистка дорог от снега на пять баллов . Відповісти | З цитатою
Вий  (24.01.19 16:31): Виртуально. Відповісти | З цитатою
Приднепровец  (24.01.19 16:10): Да наша дворничиха в поисках стекла и пластика круглосуточно с баков не вылазит. НЕ до снега ей. Відповісти | З цитатою
ОЛо  (24.01.19 14:25): Спасибо. поржал. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті