Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
04:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні затримали грабіжника, який вкрав телевізор і заліз до чужої автівки

У Дніпрі патрульні затримали грабіжника, який вкрав телевізор і заліз до чужої автівки

1 листопада близько опівдні спецлінії 102 зателефонував чоловік і повідомив, що невідомий забрав з його будинку по вулиці Перемоги телевізор. Він намагався його зупинити, але не вдалося. Патрульні прибули на виклик і почали разом із заявником оглядати прилеглу територію.

У цей час до поліцейських звернувся небайдужий громадянин та розповів, що неподалік невідомий намагається пошкодити автомобіль. Охоронці порядку кинулися на вказане місце. Там вони виявили автомобіль ВАЗ 2106, у якого були розбиті заднє та бокове скло, а поряд перебував чоловік, схожий за прикметами на ймовірного грабіжника. Невідомий хотів покинути місце події, але інспектори йому завадили та затримали.

На місце події вони викликали власника авто. Заявник же підтвердив, що саме затриманого він намагався зупинити, коли той тягнув з будинку телевізор. Останній своєї провини не заперечував і повідомив, що він поцупив техніку та намагався обікрасти авто. Телевізор же здав у пункт прийому металу. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадянина до Шевченківського відділку поліції.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Влад-и-мир  (02.11.18 17:23): телек сдал на металл? приемщика притянуть за скупку краденного.а хозяин телевизора не мог догнать убегающего нарика с телевизором? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті