Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 16 апреля 2024
23:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Школярів та студентів запрошують взяти участь у відкритому Всеукраїнському Конкурсі «Ярмарок ідей: Транспорт майбутнього»

Школярів та студентів запрошують взяти участь у відкритому Всеукраїнському Конкурсі  «Ярмарок ідей: Транспорт майбутнього»

Фінал конкурсу відбудеться в березні 2019 року у м. Дніпро.

Наука завжди була рушійною силою розвитку суспільства та особистості, а транспорт – кровоносною системою розвитку економіки. Особливістю сучасного суспільства стає мобільність у всіх її проявах. У нашому конкурсі ці три головні засоби розвитку людства поєднуються з освітою. Зверніть увагу – це конкурс Ідей, а не наукових доповідей або стартапів. Пробудіть свою фантазію та творчість, загляньте на 10 – 30 – 50 років уперед, але не забувайте про наявні проблеми, що чекають на вирішення. Ваші пропозиції можуть стосуватися не тільки засобів пересування, а й усієї транспортної системи: інфраструктури, управління транспортом, безпеки, логістики, планування транспортних систем міст.

У конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, коледжів, вихованці центрів та гуртків науково-технічної творчості позашкільної освіти, Малої академії наук та студенти закладів вищої освіти .

Роботи учнів та студентів будуть оцінюватися окремо.

Конкурс проводиться у п'яти номінаціях:

  • 1 номінація «Автомобільний транспорт (громадській, персональний, спеціалізований)»;
  • 2 номінація «Залізничний транспорт»;
  • 3 номінація «Повітряний транспорт» ;
  • 4 номінація «Альтернативний транспорт»;
  • 5 номінація «Водний транспорт».

Мови конкурсних робіт: українська, російська, англійська.

Положення про проведення Конкурсу дивіться на сайті: openknowledge.org.ua

Вимоги до оформлення робіт

  • Конкурсні роботи ( відбірковий етап ) треба подавати до 30 листопада 2018 р. без персональних даних, місця навчання та назви населеного пункту авторів, тільки опис проекту за такою схемою: актуальність, соціальна проблема, яку буде вирішено, новизна Вашого підходу, суть інновації, технічне та економічне обґрунтування, перспективи та сфери застосування. Обсяг до 5 аркушів А4.
  • Учасникам, роботи яких будуть відібрані журі для фінального етапу Конкурсу, треба буде підготувати наочну форму презентації роботи (макет, модель, стенд) та відеопрезентацію або звичайну презентацію для публічного захисту своєї ідеї на Ярмарку.

Подання робіт на Конкурс

  • Конкурсні роботи разом із заявкою треба надіслати на адресу [email protected] у форматі - . doc ; - . pdf , до 5 аркушів до 30 листопада 2018 р. У темі листа помітити «Ярмарок ідей: транспорт майбутнього». Файл роботи називати : проект_прізвище виконавця/і в __(№ номінації). Приклад: проект _Силовий_3.
  • Від одного навчального закладу / гуртка може надаватися не більше 2 робіт у кожній номінації.
  • У заявці треба вказати: назву проекту, номінацію, ПІБ автора (ів), ПІБ керівника (консультанта), повне найменування навчального закладу та центру технічної творчості / студії / гуртка, контакти для зворотного зв'язку, короткий опис проекту / ідеї (до 700 знаків). Назва файлу: заявка_ прізвище виконавця_…(№ номінації). Приклад: заявка_Силовий_3.

Оцінювання робіт та визначення переможців

Роботи оцінюють (грудень 2018 - січень 2019) експертами в галузі транспорту в зашифрованому вигляді. Найкращі роботи, за оцінками журі ( по 3 у кожній номінації та для кожного рівня навчання) запрошуються для публічної презентації на фіналі Конкурсу в м. Дніпро в березні 2019 р. (дата визначиться пізніше). Під час проведення одноденного «Ярмарку ідей: транспорт майбутнього» в м. Дніпро визначать переможців серед фіналістів (у кожній номінації – одна робота) окремо серед учнів середньої ланки освіти та вищої ланки освіти (5+5, макс.10 робіт). До оцінок журі відбіркового етапу додаються бали, отримані під час усного захисту від журі та публіки. Переможці в кожній номінації та в межах кожного освітнього рівня отримають Дипломи за «Найкращу ідею» та призи.

Безпосередньо в рамках «Ярмарку ідей» передбачається виступ провідних фахівців у галузі транспорту та управління транспортом з метою неформальної освіти та пропаганди інновацій у даній сфері.

ЧЕКАЄМО НЕСТАНДАРТНИХ ІДЕЙ ТА РІШЕНЬ

Див. більше на сайті: www.openknowledge.org ua

З питаннями можна звертатись: до Чернової Любові Євсіївни, голови правління ГО «Освітній центр «Відкрите Знання». Е-мєйл: [email protected]; [email protected]; моб. +380503617004.

Сторінка Конкурсу в ФБ: fb.me/openknowledgeua

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (8)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Мера Новомосковська Сергія Рєзніка затримали на хабарі (6)

•  У Дніпрі заплановано реконструкцію вул. Гоголя: вона стане напівпішохідною (6)

•  У Дніпрі набирає обертів рух косплею (6)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (6)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (5)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте