Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровський рибоохоронний патруль знищив 24 км сіток

Дніпропетровський рибоохоронний патруль знищив 24 км сіток

22 червня Дніпропетровський рибоохоронний патруль знищив 549 одиниць заборонених знарядь лову – сіток, раколовок, «екранів», «павуків» та «ятерів». Загальна довжина знищених сіток склала 24 338 метрів.

Ліквідація здійснювалась шляхом приведення сіток у непридатність – рубанням та різанням.  У подальшому знаряддя лову будуть направлені до спеціалізованого підприємства по утилізації.

«Вилучені сітки зберігались на складі в управлінні. Знищувались ті рибальські снасті, які були вилучені патрульними за актами безхазяйного майна з початку 2018 року. А також заборонені знаряддя лову, які за рішенням судів підлягають знищенню. Наразі значна кількість справ перебуває на розгляді в судах. Сподіваюсь на об'єктивність їх рішень», - заявив керівник Управління Держрибагентства у Дніпропетровській області Василь Волков.

На акції, крім представників Дніпропетровського рибоохоронного патруля, були присутні представники Соборного ВДВС м. Дніпра, ГУ ДФС у Дніпропетровській області та фінансового управління Соборного району у м. Дніпро.

Нагадаємо, в березні цього року рибоохоронний патруль Дніпропетровщини знищив 31 км безгосподарських сіток.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Рыбак  (22.06.18 17:28): А где видео уничтожения? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті