Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі рятувальники відкачують воду з підтоплених територій

У Дніпрі рятувальники відкачують воду з підтоплених територій

У Дніпропетровській області у зв’язку з весняним потеплінням, а також істотних опадів, в ряді регіонів виникла загроза підтоплень будівель. Рятувальники з використанням штатного пожежно-технічного обладнання залучаються до відкачування ґрунтової води і талого снігу з окремих ділянок території.

Так, у місті Дніпро, в Амур-Нижньодніпровському та Новокодацькому районах надається допомога по відкачці води.

З 25 березня о 19:20 в Амур-Нижньодніпровському районі, на вулиці Бердянська, надається допомога населенню по відкачці ґрунтових вод з подвір’я приватного будинку. За допомогою мотопомпи «Honda WT-40X» відкачано близько 2000 кубічних метрів ґрунтових вод. Подія триває.

По вулиці Халтуріна за допомогою мотопомпи 720 кубічних метрів води в подвір’ї та в літній кухні на загальній площі 80 квадратних метрів.

По вулиці Гагринська, підтоплені будинок, літня кухня та подвір’я приватного сектору на загальній площі 236 квадратних метрів. За допомогою мотопомпи відкачано близько 2000 кубічних метрів.

На вулиці Семипалатинській, підтоплені будинки та подвір’я приватного сектору на загальній площі 281 квадратних метрів. За допомогою пожежно-рятувальних машин відкачано близько 2000 кубічних метрів води.

В Новокодацькому районі на вулиці Весняна, підтоплені підвал будинку, літня кухня, та подвір’я приватного сектору на загальній площі 47 квадратних метрів. За допомогою мотопомпи відкачано близько 190 метрів кубічних води.

Gorod.dp.ua на Facebook.


квартирант  (27.03.18 21:31): Полезная информация для тех, кто планирует купить частный дом в этом районе. Відповісти | З цитатою
Элка  (27.03.18 20:32): Ливнёвки надо делать там. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті