Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

81 нелегального мігранта виявили правоохоронці регіону: операція «Мігрант» на Дніпропетровщині

81 нелегального мігранта виявили правоохоронці регіону: операція «Мігрант» на Дніпропетровщині

В регіоні тривають спільні профілактичні заходи поліції та державної міграційної служби України з виявлення нелегальних мігрантів та осіб, які порушили правила перебування на території нашої держави.

За місяць проведення практичного етапу операції працівниками територіальних підрозділів поліції виявлено 81 громадянина, які порушили законодавство України про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

Переважна більшість з них, а саме 30, було виявлено на території обласного центру. Ще 14 порушників виявили працівники Криворізького відділу поліції. Шестеро нелегалів–мігрантів вибрали своїм місцем перебування Кам’янське та прилеглу територію. По чотири факти результативної роботи - у поліції Новомосковського та Павлоградського району, п’ять-Синельниківському та три - у Нікопольському відділеннях поліції.

По відношенню до 79 чоловік прийнято рішення про примусове повернення, а у відношенні ще двох – примусове видворення іноземців та осіб без громадянства в країну походження.

Загалом на поточний момент працівниками регіональних підрозділів Державної міграційної служби України було складено 218 адміністративних протоколів за ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) КУпАП, по три - за ст. 204 (порушення порядку працевлаштування, прийняття на навчання, надання житла, реєстрації іноземців та осіб без громадянства та оформлення для них документів) та ст. 206(порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг, ще 88 - за ст.205 (невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства) КУпАП.

Практичний етап операція під умовною назвою «Мігрант» триватиме до кінця квітня. Метою цільових профілактичних заходів є нагляд та контроль за виконанням законодавства у міграційній сфері, контроль за в’їздом на територію України та виїздом з території нашої держави іноземців та осіб без громадянства, дотримання ними правил та норм перебування в країні, а також з метою протидії та запобігання нелегальній міграції.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ото так  (23.03.18 12:51): То братья москали в Эвропу ломятся от кровавого режима!81 человек!Пол страны почти переехало! Відповісти | З цитатою
ґебельсам пукінаЗсавушкіна55  (23.03.18 06:42): те що для фєдєрастів впровадження електронного попередження перед в'їздом в Україну,перевірка відбитків на кордоні та переодичні режимні перевірки,як вила в дупу - ОЧЕВИДНО. З кінця квітня багато агентів пукіна навідь"консерв" будуть вимушені повертатися в фєдєрастію Відповісти | З цитатою
Дмитро  (22.03.18 22:50): Та то турысты по безвизу ломанулись в нэньку, а их отлавливают, ну шо за страна. Відповісти | З цитатою
Панас  (22.03.18 19:49): так це що, заробітчани до нас приїхали? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті