Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі рятувальники нагадали жінкам, що мужність не має статі

|«« «« »» »»|

З нагоди весняних свят, напередодні 8 Березня, рятувальники провели акцію «Мужність не має статі».

Співробітники Служби порятунку вийшли на вулиці міста Дніпра із солодкими подарунками для жінок та розпитали їх про те, що жінки вважають мужністю.

Кожна жінка зазначила, що у її житті присутні маленькі та великі подвиги, а мужні вчинки може робити кожен, не лише представники героїчних професій. Солодкі подарунки створювали гарний настрій, і від зустрічі рятувальники також отримали відмінні враження.

Служба порятунку подарувала жінкам посмішки та заряд позитиву на цілий день.

Рятувальники стверджують, що героєм може бути кожен з нас! Багато жінок несуть службу в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області, і завдяки своїм професіоналізму та сміливості вони користуються авторитетом та повагою колективу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кризис  (07.03.18 22:47): Какой бред, о чем статья, как это не имеет пола ??? Если женщина-герой это не значит, что она трансгендер, она ЖЕНЩИНА !!! Если женщина воспитывает одна всю жизнь ребенка-инвалида она ещё больше ГЕРОЙ !!! С праздником Весны вас милые !!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті