Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
13:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У січні фіскальна служба Дніпропетровщини домоглася відшкодування бюджету 1,722 млн гривень збитків від фінансових злочинів

У січні фіскальна служба Дніпропетровщини домоглася відшкодування бюджету 1,722 млн гривень збитків від фінансових злочинів

Протягом січня 2018 року слідчі Головного управління ДФС у Дніпропетровській області розслідували 249 кримінальних проваджень, з яких 131 - прийнято до провадження у поточному році.

Досудове розслідування закінчено з 15 кримінальних проваджень, з яких до суду направлено - 10. З обвинувальним актом до судових інстанцій скеровано 8 проваджень, а також 2 кримінальних провадження направлено до суду з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності. Ще 5 кримінальних проваджень закрито.

Крім того, за перший місяць 2018 року за підслідністю направлено 100 кримінальних проваджень, приєднано до інших проваджень 10 кримінальних проваджень.

Завдяки розслідуваним справам слідчими ДФС Дніпропетровської області впродовж січня поточного року встановлено нанесених державі збитків у сумі 2 млн. 509 тис. грн., з яких 1 млн. 722 тис. грн. вже відшкодовано бюджету.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (23.02.18 11:23): Молодцы!
Чем-то занимались, открывали уголовные производства, потом закрывали, тратили средства на ГСМ при поездках, гостиницы...
Только о том, по скольким из перечисленных дел вынесены приговоры, а из них - с реальными сроками, почему - то в новости не написали.
"1 млн 722 тысяч грн уже возмещены в бюджет" - а сколько за это время потратили бюдженых денег на них?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті