Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Лікарі порадили мешканцям Дніпропетровщини, як вберегтися від переохолодження

Лікарі порадили мешканцям Дніпропетровщини, як вберегтися від переохолодження

Мешканцям Дніпропетровської області нагадали про небезпеку зимової погоди. Як вберегтися від переохолодження та уникнути обморожень, про це розповіли в департаменті охорони здоров'я ДніпроОДА.

«Переохолодження можна отримати навіть за плюсової температури. Проблеми зі здоров'ям можна «заробити», вдягаючись не за погодою. Зашкодять й тісне взуття та одяг, які порушують кровообіг», - зазначили в департаменті.

Зберегти здоров'я легко, виконуючи прості рекомендації, нагадали фахівці. Слід одягатися багатошарово в просторий одяг, захищати відкриті ділянки шкіри. Не варто на морозі носити металеві прикраси – вони можуть примерзнути до шкіри.

Крім того, медики не радять виходити на холод натщесерце, бажано споживати калорійну їжу. Вживати на морозі спиртні напої – категорично не рекомендують. Алкоголь розширює судини, що призводить до швидкої втрати тепла.

«Слід заходити кожну годину у тепле приміщення, якщо людина проводить цілий день на вулиці, - наголошують спеціалісти. - Рухати руками і пальцями ніг, злегка стрибати з ноги на ногу, щоб посилити кровообіг».

Gorod.dp.ua на Facebook.


жир  (17.01.18 20:29): тва**, включите нормальное отопление
13 градусов в квартире
я вас ненавижу
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті