Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
18:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровський рибоохоронний патруль затримав порушників з трьома сітками та 135 екз. раків

Дніпропетровський рибоохоронний патруль затримав порушників з трьома сітками та 135 екз. раків

Чоловік завдав збитків рибному господарству на суму 5 831 грн.

23 грудня 2017 року о 15:00, під час здійснення рибоохоронного рейду, Дніпропетровський рибоохоронний патруль виявив грубого порушника правил рибальства. Громадянин займався незаконним виловом водних бiоресурсiв забороненим знаряддям лову – 3 жилковими сітками з човна. На момент затримання браконьєр встиг виловити рибу у кількості: карась - 3 шт., судак - 5 шт., лящ - 19 шт. Своїми діями чоловік завдав збитків рибному господарству на суму 5 831 грн. Інцидент стався на Кам'янському водосховищі, в районі 39 км траси Кам'янське - Орлик, Петриківського району Днiпропетровської областi.

19 грудня 2017 року о 16:00 рибоохоронні патрульні затримали підводника, який перевищив добову норму вилову раків. Чоловік за допомогою дихального пристрою виловив 135 шт. раків, чим завдав збитків державі на 3 442 грн. Правопорушення було зафіксовано на Дніпровському водосховищі, поблизу с. Воронівка, Синельниківського району Дніпропетровської області.

За даними фактами на порушників складено адміністративні протоколи за ч.4 ст.85 КУпАП. Матеріали справ направлено в суди.

Нагадаємо, відповідно до Правил любительського і спортивного рибальства, рибалці за добу дозволяється вилов не більше 30 шт. раків на загальних водоймах та не більше 50 шт. на водоймах, де впроваджене платне рибальство. Забороняється лов цих водних біоресурсів у темну пору доби (пізніше години від заходу сонця та раніше години до його сходу) із застосуванням підсвічування.

Дніпропетровський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись встановлених правил рибальства та збуту риби.

У разі виявлення фактів браконьєрства, прохання телефонувати на «гарячу» лінію рибоохоронного патруля Дніпропетровщини: 096-400-02-50 або на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті