Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі розпочався перший Міжнародний фестиваль театрів кабаре

|«« «« »» »»|

У неділю, 26 листопада, у Дніпропетровській філармонії ім. Л. Когана стартував перший Міжнародний фестиваль театрів кабаре, який триватиме 2 дні.

Захід проходить в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Культурна столиця».

Кабаре-фестиваль приурочений до 30-річчя театру «КВН ДГУ». На нього завітали гості з України, Росії, Ізраїлю та Франції. Концертну програму першого дня фестивалю відкрив колектив з Одеси кабаре Buffon.

«Подібного заходу у нашому місті ще не було. Кабаре – це відомий та специфічний жанр творчого театрального мистецтва. Міжнародний фестиваль присвячений визначній події для Дніпра: 30 років тому було засновано перший та єдиний на теренах, мабуть, усього світу муніципальний театр «КВН ДГУ». Цей захід відбувся завдяки підтримці програми Бориса Філатова «Культурна столиця», – зазначив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР Євген Хорошилов.

Фестиваль проходить у вигляді марафону: артисти не показують повної концертної програми, а презентують глядачам фрагменти номерів.

«Ідея фестивалю-кабаре з’явилася ще у 90-ті роки, коли ми зібрали перший «КВН». Ми вирішили запросити наших друзів, які з’явилися протягом довгих 30 років. Тут наші добрі друзі з різних країн світу. Так у ці сірі осінні дні ми хочемо подарувати містянам сміх та гарний настрій. Ми сподіваємося, що цей фестиваль стане ще однією візитівкою нашого міста», – каже керівник Художньої ради при міському голові Григорій Гельфер.

«Я прийшов на фестиваль із компанією людей, які давно люблять кабаре. З жанром кабаре знайомий, але сподіваюся сьогодні відкрити для себе щось нове. Упевнений, що буде багато гострого та оригінального гумору», – розповів глядач Сергій.

Першого дня для глядачів виступали: кабаре Buffon (Одеса), Вадим Жук (Москва), Артем Полежака (Київ), брати Капранови (Київ), Богдан Донець (Запоріжжя), Ян Левінзон (Ізраїль), Красна Бурда (Єкатеринбург), «Маски-шоу» (Одеса), кабаре «Веселый песец» (Дніпро). Також ввечері 26 листопада о 20:00 відбудеться комедійно-ностальгічна моновистава «Мужчина перед зеркалом», де головного та єдиного героя на сцені виконуватиме гість з Ізраїлю Ян Левінзон.

А другого дня (27 листопада) о 18:30 до них приєднаються Лаврик Сергій (Харків), Олег Філімонов (Одеса), Віктор Андрієнко (Київ), «Дизель Шоу» (Київ).

Особливий гість фінального концерту – джазова вокалістка, актриса мюзиклів та кабаре Ніколь Рошель (Франція). Її виступ супроводжуватиме Київський джаз-оркестр Drum Art BigBand під керівництвом Олексія Вікулова.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Видео  (27.11.17 01:32): как это было:
https://www.youtube.com/watch?v=Ms-9edVjyF0
https://www.youtube.com/watch?v=8UKsPRh0DHo
https://www.youtube.com/watch?v=0d8tBXRBuXw
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті