Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

П'ятьох підозрюваних у спробі зірвати виборчий процес у с. Майське взято під варту

П'ятьох підозрюваних у спробі зірвати виборчий процес у с. Майське взято під варту

П'ятьох підозрюваних у спробі зірвати виборчий процес у с. Майське взято під варту.

Запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави обрав суддя Синельниківського міськрайонного суду.

Усього до Синельниківського відділу поліції було доставлено 24 особи, з них 4-х було затримано в порядку статті 208 КПКУ. Наступного дня було затримано ще одного підозрюваного. Всі п’ять затриманих віком від 20 до 25 років, проживають у м. Дніпро та області.

Нагадаємо, що 29 жовтня близько 18:30 на виборчу дільницю у с. Майське Синельниківського району Дніпропетровської області зайшли невідомі особи, які пошкодили майно, кинули димові шашки та намагалися пошкодити виборчу документацію, зокрема урни з бюлетенями.

Стосовно події відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч. 3 ст. 157 (перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Реально  (02.11.17 16:09): В ДТП людей насмерть сбивают и отпускают под домашний арест или с правом внесения залога, а тут только попытка сорвать "очень" важный процесс. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті