Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Хеловін у ДніпроОДА: «привиди» пригощали нічних візитерів цукерками

|«« «« »» »»|

Ніч, привиди, гарбузи та поезія. У ДніпроОДА відсвяткували Хеловін з українським присмаком. Кожен охочий міг зайти до облдержадміністрації, прочитати український вірш та отримати солодощі.

«У Хеловінську ніч наші знайомі «привиди», які живуть у ДніпроОДА, зустрічають пізніх перехожих та дарують їм гарний настрій і цукерки, - посміхається радник голови ДніпроОДА Ольга Горб. – Це свято ще раз доводить: облдержадміністрація сучасна, неформатна і гостинна до всіх».

На дверях ОДА – кажани, у холі – скелети та інші страшні персонажі… У ДніпроОДА пройшла страхоніч на Хеловін.

Привиди зовсім не страшні, а веселі. У них є гостинці – цукерки. Аби отримати ласощі, гостям треба розказати будь-який вірш українською мовою.

«Кума розповіла, що в адміністрації Хеловін. Тут весело і цікаво, нам сподобалося. Синок Назар розповів вірш «Україно моя, золоті твої поля» і ось у нас є цукерки», - поділилася відвідувачка заходу Валентина Волохіна.

За цукерками прийшли і діти, і дорослі, які не приховували емоцій.

«Звичайно, Хеловін можна відсвяткувати і вдома, тим більше, що онуки вже підготувалися. Але коли такий захід проходить в ДніпроОДА – це дуже цікаво. Стосовно поезії – якщо ми знаємо вірші, українських поетів, то маємо це іноді демонструвати. Я сьогодні розповів вірш Тараса Шевченка», - поділився Віктор Романенко.

Хтось приходив на свято у звичайному одязі, а хтось ґрунтовно підготувався. Грим – вражає.

«Завжди хотілось примірити на себе образ Джокера, а тут така гарна можливість. Чому б і ні?», - розповів гість святкування Антон Чорний.

«Те, що Хеловін проводиться у ДніпроОДА, вразило моїх друзів і знайомих. А чому б і ні? В адмінбудівлі живе котик, проводять чаювання з дітьми, концерти, творчі вечори, тож навіщо пропускати це свято?», - поділилася учасниця святкування Олександра Фіненко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Евгений  (02.11.17 00:21): Ну вот как нормальный человек может праздновать этот "праздник"???Всякая нечисть и будет ходить за вами следом,с этим не шутят. Відповісти | З цитатою
Евгений  (01.11.17 15:49): Создаётся впечатление, что читаю новости из больницы для душевнобольных... Или все эти люди живут в параллельном мире или я сам с другой планеты. Бред просто Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті