Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
15:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні затримали ймовірного нападника на подружжя

Патрульні затримали ймовірного нападника на подружжя

3 серпня, близько 12-ї години ночі, рухаючись по вулиці Андрія Сахарова, патрульний екіпаж помітив жінку, яка кричала «Допоможіть!»

Поліцейські під’їхали до неї та з’ясували, що з власником житла, в якого жінка та її чоловік винаймають кімнату, відбувся конфлікт. Під час сварки господар накинувся на чоловіка з ножем та завдав йому поранень.

Патрульні одразу кинулися на допомогу. У дворі будинку вони виявили потерпілого та ймовірного нападника, на якого вказала заявниця. Інспектори стали надавати пораненому першу домедичну допомогу та викликали швидку.

51-річного господаря житла затримали та викликали слідчо-оперативну групу. Затриманого доставили до Самарського відділку поліції для з’ясування усіх обставин події.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Fidel  (07.08.17 06:24): Интересная фотка с подозреваемым - пузяш, труханы... узнать в нем алкаша соседа из любого дома вообще несложно :) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті