Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ДніпроОДА розробляє електронну систему оцінювання роботи Центрів надання адмінпослуг

ДніпроОДА розробляє електронну систему оцінювання роботи Центрів надання адмінпослуг

ДніпроОДА працює над першою в Україні електронною системою оцінювання роботи Центрів надання адмінпослуг (ЦНАП). Мета – досягти якісно нового рівня обслуговування громадян.

Про це йшлося на засіданні робочої групи з реалізації проекту «Електронне урядування» у Дніпропетровській ОДА.

«Ми обговорили, як можна підвищити якість обслуговування в центрах адмінпослуг. Народилась ідея створити багатоканальну систему оцінювання їхньої роботи. Плануємо враховувати і відгуки відвідувачів, і думку незалежних експертів», – зазначив перший заступник голови ДніпроОДА Олег Кужман.

Дотримання термінів оформлення документів також збираються контролювати автоматично – за допомогою комп'ютерної програми, в якій вже працюють адміністратори ЦНАП.

Планується, що якість роботи центрів оцінюватимуть і самі клієнти. У ЦНАП хочуть встановити планшети та термінали - відвідувачі за допомогою технології тач-скрін зможуть визначити, наскільки швидко й кваліфіковано їх обслужили, оцінити технічне оснащення самого приміщення та рівень комфорту.

Водночас для письмових відгуків залишать і звичайні скриньки. Про якість обслуговування споживачі також зможуть повідомити телефоном або на офіційному сайті ЦНАП.

«Очікуємо, що до нашої ініціативи долучаться незалежні експерти та громадські організації. Вони могли б проводити власні дослідження. Наприклад, анкетувати людей просто в приміщенні ЦНАП або проводити екзит-поли. До центру за послугою може прийти навіть «таємний відвідувач», – розповіла начальник управління інформтехнологій та електронного урядування ДніпроОДА Тетяна Шаповалова.

Наразі мешканці Дніпропетровщини отримують адмінпослуги в 55 центрах. Реалізація ідеї оперативного оцінювання їхньої роботи зможе вивести якість обслуговування людей на новий рівень.


Gorod.dp.ua на Facebook.


ded  (30.06.17 11:18): То что творится в ленинском пенсионном фонде не спасут никакие электронные очереди.Это мрак и 19 век. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті