Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За тиждень на Дніпропетровщині потонули п’ятеро дітей

За тиждень на Дніпропетровщині потонули п’ятеро дітей

За останній тиждень на водоймах Дніпропетровщини загинули п’ятеро дітей та один дорослий. Як повідомили в управлінні цивільного захисту ДніпроОДА, нещасні випадки сталися у Дніпрі, Перещепиному, Кривому Розі, Покрові, а також в Нікопольському та Солонянському районах.

«Усі нещасні випадки сталися через купання в непристосованих місцях, порушення правил безпеки, надмірну самовпевненість та позерство, - зазначили в управлінні. – Звертаємося до всіх мешканців області: будьте обережні на воді самі та уважно доглядайте за дітьми».

В управлінні нагадали: неприпустимо заходити у воду в стані алкогольного сп’яніння. Також категорично заборонено запливати за буї.

«Відчувши втому, перепочиньте: переверніться на спину і підтримуйте себе на плаву легкими рухами рук, - зазначили в управлінні. - Потрапивши в течію, не боріться з нею - пливіть вниз за течією під невеликим кутом, поступово наближаючись до берега. Головне – не панікуйте».

Фахівці також рекомендують обережно плавати на надувних виробах - адже вітром чи течією їх може віднести далеко від берега.

«Якщо дує сильний вітер, температура води менша за +18 градусів, а температура повітря нижча за +24, від купання краще взагалі відмовитися. Це стосується і дітей, і дорослих», - наголосили в управлінні.

Телефон рятувальної служби - 101.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ТМ  (15.06.17 10:25): При чем тут "купались в в неприспособленных местах"? У нас все места такие, за исключением Монастырского острова, и то не факт... Нигде нет спасателей! Вот и все ((( Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті