Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині відкрили вже другий дитсадок, збудований з «нуля»

|«« «« »» »»|

Новий сучасний дитсадок на 220 місць відкрився у Дніпрі. Як повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, це вже другий в області дошкільний заклад, який звели «з нуля» протягом року.

«Уперше за історію незалежної України будуємо в області нові лікарні, будинки, дитсадки. За останній рік відкриваємо вже другий дошкільний заклад, на який не пішло жодної копійки державних коштів. Це реальний приклад децентралізації у дії», – наголосив Валентин Резніченко.

Двоповерховий садочок площею близько трьох тисяч квадратних метрів звели в районі Лівобережний-3 за рік. Заклад облаштований затишними спальними та ігровими кімнатами, музичним і спортивним залами, кабінетами психолога, логопеда, дефектолога. Щоб дітям було тепло, поруч із садком збудували модульну котельню, що працює на пелетах.

Садочок розрахований на чотири ясельні та вісім дошкільних груп – у кожної є власний майданчик з тіньовими навісами, місця для занять фізкультурою. Є також зона юних натуралістів. Хлопчиків та дівчаток з малечку привчатимуть дбати про навколишнє середовище та власне здоров'я.

«Наш садочок має оздоровче спрямування. На території – хвойні дерева, газон, тож влітку діти зможуть ходити босоніж. Також готуємо для вихованців заняття з пілатесу на свіжому повітрі, розваги у надувних басейнах, соляну та фітотерапії», – розповіла завідуюча садка Аліна Завгородня.

З дітьми працюватимуть як молоді вихователі з вищою освітою, так і педагоги з досвідом. У садку створені дві окремі групи для дітей з вадами мовлення – з ними додатково займатимуться логопеди та дефектологи.

«Доньці три роки, до садочка йдемо вперше. Не хвилюємося, бо вже були всередині, познайомилися з вихователями, – розповідає Анастасія Шабанова. – Садочок нам подобається – сучасний, комфортний».

За останні два роки в області створено близько 3,5 тисячі нових місць у дитсадках.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Анна  (27.08.17 12:04): К сентябрю 2017г. Стал вопрос о покупке родителями более 100 кроватей, матрасов, подушек, комплекты постельного, полотенец, посуды. Озвучили 1800грн. нужно сдать, это кроме 1000 которую мы уже сдали на доукомплектацию группы и кабинетов садика. Відповісти | З цитатою
просьба  (16.05.17 11:35): отремонтируйте ещё и то что осталось в городе из садиков, и отберите помещения бывших детсадов у тех кому продали !!! и будет нам счастье! Відповісти | З цитатою
Наталья  (15.05.17 19:23): Мы ходим в этот садик. Пока все отлично. Ребенок доволен. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
DK  (15.05.17 15:49): Молодцы :) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті