Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Заява керівництва ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» з приводу мітингу працівників підприємства

Заява керівництва ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» з приводу мітингу працівників підприємства

ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» поважає право працівників підприємства на публічний вислів своєї точки зору.

Керівництво ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» вживає усіх можливих заходів, щоб надати своїм працівникам максимальну підтримку в непростий для металургійної галузі та України період змін.

В результаті сьогоднішнього мітингу Керуючий комітет ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» отримав перелік вимог працівників, більшість з яких стосуються підвищення рівня заробітної плати та покращень умов праці.

Серед мітингуючих визначено 12 осіб, з якими адміністрація має намір вести переговорний процес. Також проводитимуться переговори спільно з лідерами профспілкових організацій.

Наразі підприємство працює в штатному режимі, всі виробничі операції - стабільні. До 19 травня 2017 р. адміністрація ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» має намір погодити з профспілковими організаціями новий Колективний договір підприємства, в якому буде затверджено нову систему оплати праці.

Також буде ухвалено рішення щодо рівню підвищення заробітної плати та оголошено під час конференції трудового колективу, яка відбудеться 26 травня 2017 р. На підприємстві з початку 2017 р. проводиться робота з впровадження нової грейдової системи оплати праці, яка буде більш грунтовно враховувати інтереси усіх працівників ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Днепр_2  (12.05.17 07:16): Грейдовая система сделает разницу в зарплате даже среди одной категории рабочих.
Ибо оценка будет производиться по вкладу каждого в конечный результат фирмы.
Відповісти | З цитатою
Ч  (11.05.17 23:28): Какой "период изменений" в отрасли!? Скорее период угасания и сварачивания индустрии. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті