Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
21:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліція Кам'янського встановлює обставини вибуху у дворі готельного комплексу "Монтана"

|«« «« »» »»|

З місця події вилучено металеві фрагменти уламків вибухового пристрою, металеве кільце з чекою, металевий важіль запалу. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

26 квітня близько 8:50 до поліції Кам’янського надійшло повідомлення про те, що в лівобережній частині міста у дворі готельного комплексу підірвано автомобіль. На місце негайно направилися працівники поліції, ГУ ДСНС, представники інших екстрених служб та вибухотехніки. Правоохоронці оточили район можливої безпеки та розпочали огляд місця події.

При огляді місця події була виявлена воронка в діаметрі приблизно 12 сантиметрів та глибиною приблизно 3 сантиметри. Навколо воронки нашарування кіптяви чорного кольору. Також було виявлено важіль запалу гранати, металеве кільце з чекою та металеві фрагменти уламків вибухового пристрою. Також на місці події знаходились автомобілі, на кузові яких були виявлені механічні осколкові пошкодження.

Як встановили поліцейські, близько 2:00 охоронець готельного комплексу почув на подвір’ї вибух, після чого вийшов з приміщення та пішов на стоянку, де побачив, що всі автомобілі знаходяться на своїх місцях. Після обходу території повернувся до своєї кімнати. Вранці він вийшов на вулицю, щоб відкрити ворота. Йдучи біля стоянки він побачив, що пошкоджено автомобілі, тож викликав працівників поліції.

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Тривають слідчі дії.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


с  (30.04.17 19:55): прикольно--- охраник вышел перекурил и снова зашел ну а на утро зеньки протер и-о- ЧУДО авто рвануло---вывод нехрена такая охрана Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті