Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
00:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські за кілька годин розшукали двох неповнолітніх, які ледь не вбили восьмикласника

Поліцейські за кілька годин розшукали двох неповнолітніх, які ледь не вбили восьмикласника

Хлопці вдарили потерпілого цеглиною по голові, побили, після чого завдали кілька ударів ножем. Дитина дивом залишилася живою. Мотивом для жорстокого нападу на підлітка став комп’ютер 14-річного школяра, про який жертва неодноразово розповідала у школі.

Ледь живу, скручену на підлозі дитину виявив сусід потерпілого, житель м. Верховцево Верхньодніпровського району Дніпропетровської області. Він повідомив про подію до поліції та викликав швидку допомогу. Хлопця доставили до лікарні, де діагностували ножове поранення шиї, грудей та легень. На місце події направилася слідчо-оперативна група Верхньодніпровського відділення поліції.

Завдяки вжитим заходам вже за кілька годин вдалося встановити причетних до злочину підлітків. Їх доставили до відділення поліції та опитали. Хлопці зізналися, що спланували напад на однолітка заздалегідь. 5 квітня близько 2-ї дня вони зайшли на його подвір’я та попрохали напитися.

Коли дитина відвернулася, один з нападників – раніше судимий за крадіжку 16-річний хлопець, взяв цеглину та вдарив потерпілого по голові. Жертва впала, її затягнули до будинку, де зв’язали кабелем та почали бити. Наостанок завдали кілька ударів кухонним ножем.

Подумавши, що потерпілий помер, нападники забрали з будинку монітор, системний блок, інші комплектуючі, і залишили місце злочину. Дорогою викинули знаряддя злочину біля покинутого будинку, де ніж в подальшому і вивили поліцейські.

Наразі підозрювані зізналися у скоєнні злочину. Також у них вилучені всі викрадені у потерпілого речі. Зловмисники затримані в порядку ст. 208 КПК України. Їм загрожує покарання за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Міру покарання визначить суд.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Любаша  (07.04.17 11:29): Мир перевернулся, что же происходит, страшно становится жить. Я разговаривала с Юлей, сестрой мальчика, прогнозы неважные. Возможно не будет разговаривать. За что???!!! Господи, дай сил и благословения этому мальчику, пусть он выдержит все и выздоравливает! Маме терпения и веры! Відповісти | З цитатою
Ольга  (07.04.17 10:51): Очень сочувствую парнишке и его родным, я сама мама 14-ти летнего подростка, мальчишечка на моего сына похож. Разодрала бы в клочья тех тварей, и всех их родственников. У всех этих подонков нет сердца, уроды воспитали уродов. Так хладнокровно резать ножом да еще и горло перерезать, уму не постижимо. Ведь ни в чем не повинному ребенку сломали жизнь из-за компьютера, который через пару лет устареет. Тарасу (такой светлый мальчик) желаю скорейшего выздоровления, его маме и сестре сил весь этот ужас пережить. Відповісти | З цитатою
я  (07.04.17 09:29): На самом деле это очень страшно, что такое происходит. Відповісти | З цитатою
Николай  (07.04.17 00:30): Стерилизовать таких *** нужно,чтоб не размножались. Відповісти | З цитатою
1  (06.04.17 18:17): Жаль, что расстрел отменили, есть надежда, что на зоне сдохнут или подхватят тубик и опять же сдохнут. Відповісти | З цитатою
человек  (06.04.17 16:09): в следующий раз свидетелей не оставят в живых Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті