Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 01 сентября 2024
12:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Новий дитячій майданчик

У рамках програми міського голови “Мой двор мой подъезд” було відкрито ще один дитячий майданчик на вулиці Героїв Сталінграду, 26 а. Тепер хлопчики та дівчатка, які мешкають у сусідніх будинках матимуть змогу проводити свій вільний час на новому відремонтованому майданчику. Більше, ніж 10 спортивних комплексів планується відкрити у кожному районі.

Ця акція приурочена до святкування до святкування Дня міста. А кошти на це виділяються не тільки з міського та районних бюджетів. Свій безпосередній внесок у благоустрій дворів та дитячих майданчиків роблять і депутати. Нещодавно завдяки активним дітям районних депутатів такі майданчики були відкриті на ж/м Сокіл та на вул. Калиновій. За словами представника комітета у справах сім’ї та молоді Руслана Булєнка, аби реконструювати і відбудувати такі комплекси лише для Жовтневого району було виділено 50 тис. гривень.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте