Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
00:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі дружина після 20 років шлюбу спричинила чоловіку численні ножові поранення

У Дніпрі дружина після 20 років шлюбу спричинила чоловіку численні ножові поранення

61-річний потерпілий з численними колото-різаними пораненнями живота та грудей був доставлений до міської лікарні. Наразі його життю нічого не загрожує.

21 березня близько 13:30 до поліції надійшов виклик, що по вул. Лізи Чайкіної м. Дніпра відбувається сімейна сварка. На місце злочину виїхали співробітники поліції.

Було встановлено, що раніше судима жінка після вживання алкогольних напоїв спричинила чоловікові численні ножові поранення.

За словами 44-річної нападниці, вона саме чистила картоплю, коли потерпілий у стані сильного алкогольного сп’яніння почав чіплятися до неї. Роздратована жінка кухонним ножем, який тримала у руках, стала наносити чоловікові удари у живіт та груди.

Поліцейські з’ясували, що з 2008 по 2013 рік жінка відбувала покарання за збут наркотичних речовин. Наразі їй загрожує покарання за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Раиса V  (23.03.17 06:19): "в состоянии сильного алкогольного опьянения начал приставать к ней"
В состоянии, сильного опьянения, и тем более в 61 год, приставать "сексуально" он не может, физически.
И наносить еще такому ножевые ранения...,который даже и не соображает, кто он и где он? И это типа, еще его жена и 20 лет совместной жизни?
Идет деградация общества в стране, и это отражается на взаимоотношениях и в семье. Тот напился, потому что ему так легче ничего не видеть, что делается вокруг, а жена по своему выживает, на торговле наркотиков.
А фото выставили, как всегда с пристрастием, таким тесаком картошку чистить?
Відповісти | З цитатою
ага  (22.03.17 16:49): Вот достал-то как за 20 лет! Не лезь под руку, особенно под ту, которая картошечку на пюрешку чистит... Відповісти | З цитатою
1  (22.03.17 15:45): Вот что брак животворящий делает Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті