Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині родини загиблих бійців АТО користуються безкоштовним проїздом

На Дніпропетровщині родини загиблих бійців АТО користуються безкоштовним проїздом

Картку «Родину героя» подовжили на весь 2017 рік. Вона дає право на безкоштовний проїзд рідним загиблих бійців АТО.

Пільга діє у міжміських та приміських маршрутках Дніпропетровщини. Кількість поїздок необмежена, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«2016-го рідні загиблих бійців АТО отримали картку «Родина героя». Вона гарантувала безкоштовний проїзд у міжміських та приміських маршрутках області. Пільга була розрахована до кінця 2016-го. У 2017-му обласна асоціація воїнів АТО та транспортники оновили домовленості. Строк дії картки подовжили до кінця цього року», - розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Картку «Родина героя» отримали близько 1 тисячі родичів загиблих АТОвців. Скористатися правом безкоштовного проїзду вони можуть незалежно від того, скільки пільгових місць в салоні вже зайнято. Разом з карткою «Родина героя» водію слід показувати посвідчення члена сім'ї загиблого бійця АТО.

«Це обов'язкова умова. Такі правила запровадили аби уникнути підробки проїзних документів, - зазначила координатор Центру допомоги учасникам АТО Наталя Шуліка. – На зворотному боці картки є телефони Центру допомоги учасникам АТО, управління інфраструктури ОДА та автовокзалу. Виникли питання щодо пільги – звертайтеся».

На Дніпропетровщині – більше 200 приміських та 240 міжміських маршрутів. На них працюють більше 800 машин.


Gorod.dp.ua на Facebook.


dimitrov  (10.03.17 10:08): Ничего, кроме раздражения и злобы в обществе, подобные новости не вызывают. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті