Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дві команди ДніпроОДА відкрили сезон Бізнес-ліги «Що? Де? Коли?»

|«« «« »» »»|

Емоції, азарт та дух суперництва – дві команди ДніпроОДА відкрили гральний сезон у Бізнес-лізі «Що? Де? Коли?». В інтелектуальній битві взяли участь представники Центру допомоги учасникам АТО та Інвестиційно-інноваційного центру. Перші знову увійшли у ТОП-10, для других це була дебютна гра.

ДніпроОДА продовжує руйнувати стереотипи. Команди Центру допомоги учасникам АТО та Інвестиційно-інноваційного центру відкрили гральний сезон у Бізнес-лізі «Що? Де? Коли?».

У команді Центру допомоги учасникам АТО шестеро найкмітливіших. На чолі – заступник голови ДніпроОДА Володимир Юрченко.

«Команда Центру допомоги учасникам АТО бере участь у грі уже вдруге. Минулого разу ми увійшли до десятки найкращих. Чому вирішили приєднатися до гри? Щоб у черговий раз довести, що команда Валентина Резніченка неформатна і креативна. Ця гра дозволяє по-іншому подивитися на ті знання, які маємо, завести нові знайомства, розширити кругозір», – розказав радник голови ДніпроОДА Іван Начовний.

Капітан команди Інвестиційно-інноваційного центру – Олександр Коломійцев.

«Для нашої шістки це перша гра. У нас молоді гравці, амбіційні. Вирішили спробувати себе в новому амплуа. Формат «Що? Де? Коли?» добре знайомий. Хто має більше знань, той і перемагає», – каже Олександр Коломійцев.

Серед учасників – близько 20 команд. Старт гральному сезону покладено.

«Українська телеверсія гри виходить на вітчизняних каналах з 2008 року. У Дніпрі ми граємо більше року. Мені подобається це місто. Воно красиве, його мешканці не тільки гостинні, а й розумні. У Дніпрі сильні команди – є з досвідом, є новачки. Але не все залежить від рівня гравців. Мені цікаві команди, у яких є блиск в очах, бажання грати. Таких у Бізнес-лізі Дніпра багацько», – зазначив продюсер і керівник проекту Бізнес-ліги в Україні Олександр Андросов.

На гру приходять, аби познайомитися з новими людьми, відкрити щось нове та урізноманітнити відпочинок. Усього – 36 запитань. Вони нескладні. Відповідь – на поверхні. Головне – ерудованість, кмітливість та швидка реакція.

Відпочинок нового формату. Тут можна поринути в атмосферу азарту й потренувати інтелект.

«Це вже другий сезон Бізнес-ліги у Дніпрі. У нас багато креативних та успішних людей, які люблять проводити час з користю. Крім того, це прекрасна тусовка, бомонд творчої та бізнес-інтелігенції. Плануємо цього року організувати галузеві турніри – серед юристів, металургів, медиків, – розповіла керівник Бізнес-ліги «Що? Де? Коли?» у Дніпрі Аліна Карагодіна. – Бізнес ліга – це те місце, куди новачкам можна приходи сміливо. Питання підібрані таким чином, що спеціальні знання не потрібні. Треба уважно слухати запитання, і в ньому вже є ключ».

Перемога дісталася найсильнішим. У трійці лідерів – ISD, Sitecore та Інтуїція. «АТОшна» команда від ДніпроОДА посіла сьоме місце і вдруге увійшла до ТОП-10. Новачки із Інвестиційно-інноваційного центру – на 18 місці.

Такі Бізнес-ліги традиційно проходять також в Одесі, Львові, Києві.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті