Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському майже 6 тисяч дітей пільгових категорій були оздоровлені протягом 2016 року

У Кам`янському майже 6 тисяч дітей пільгових категорій були оздоровлені протягом 2016 року

Минулого року 5881 дитину пільгових категорій з Кам`янського було направлено на оздоровлення і відпочинок.

Також протягом року департаментом охорони здоров`я та соціальної політики міської ради було надано натуральну допомогу у вигляді набору шкільного приладдя 100 дітям з багатодітних сімей (у 2015 році – 53 дітям з багатодітних сімей та 33 дітям з числа вимушених переселенців); надано адресну допомогу продуктами харчування 269 багатодітним сім’ям (у 2015 році – 71 сім’ї). 268 дітей з багатодітних родин отримали солодкі подарунки до Нового року, 200 дітей пільгових категорій безкоштовно відвідали циркову виставу.

Протягом минулого року департаментом було організовано привітання жінок, які народили дитину в Міжнародний день матері та на День міста у пологовому відділенні 9-ї міської лікарні (вручено квіти та подарункові сертифікати); організовано привітання 30 талановитих та обдарованих дітей з багатодітних сімей до Дня Святого Миколая; спільно з департаментом з гуманітарних питань міської ради забезпечено привітання учасників міського фестивалю родинної творчості «Скарби родинної криниці».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті