Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
02:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліція затримала охоронця супермаркету, який ледь не до смерті побив крадія

У Дніпрі поліція затримала охоронця супермаркету, який ледь не до смерті побив крадія

17 січня до Соборного відділення поліції надійшло повідомлення, що до Дніпропетровської міської лікарні швидкої медичної доставлено чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями.

Проведеними оперативними заходами поліцейськими було встановлено, що в магазині по пр. Героїв охоронцями був затриманий крадій. Працівник магазину вийшов з чоловіком на вулицю та під час з’ясування стосунків почав його бити та наносив удари навіть тоді, коли потерпілий впав на землю. Після побиття охоронник залишив потерпілого лежати на вулиці.

В результаті проведених заходів поліцейські затримали зловмисника, який побив чоловіка. Ним виявися 38-річний раніше не судимий чоловік.

Також було встановлено, що потерпілий неодноразово притягувався до адміністративних правопорушень, зокрема за дрібне хуліганство, розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях, проживання без паспорту, порушення тиші у громадських місцях.

На даний час перевіряються правдивість свідчень охоронця про спробу крадіжки в магазині.

За даним фактом слідчим відділенням Соборного відділення поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України вручене письмове повідомлення про підозру. За вчинення даного злочину чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5-ти до 8-ми років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Наполеонович  (25.01.17 18:01): Складывается впечатление что и сам супермаркет находится в местах не столь отдаленных. Відповісти | З цитатою
JK  (25.01.17 11:09): Цирк: охранник - ранее судимый, потерпевший - "неоднократно привлекался к административным правонарушениям". Может всё-таки он привлекался к ответственности за административные правонарушения? Вопрос: сколько классов образования у пресс-службы Национальной полиции? Відповісти | З цитатою
Кю!  (25.01.17 08:17): А почему так скромненько не указали название магазина? Магазин, в который заходить опасно. Мало ли что привидится охране? Предупреждать нужно! Відповісти | З цитатою
Вопрос  (24.01.17 20:20): А как же служба безопасности этой сети супермаркетов пропустила кандидатуру ранее судимого на должность охранника? Это большой прокол. Значит проверки его документов и собеседования вообще не было. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ро  (24.01.17 20:10): 12 впаять.
И год петуха петухом быть.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті