Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
19:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на концерт з нагоди Дня Соборності та закриття Новорічного містечка зібралися тисячі містян

|«« «« »» »»|

22 січня на концерт з нагоди Дня Соборності України та закриття Новорічного містечка в центрі Дніпра прийшли тисячі мешканців міста. На площі Героїв Майдану свято розпочалося ще вдень: о 15-й годині в рамках флешмобу «Небо над Дніпром!» тут зібралася молодь та випустила в небо тисячу блакитних і жовтих кульок, утворивши в повітрі велетенський прапор України.

Крім того, на центральній площі виступили народні колективи, а завершили вечір енергійні хлопці з гурту «Гражданин Топинамбур». «Дніпре, ти запам'ятаєш цей вечір назавжди, бо сьогодні буде гаряче! Вітаємо з Днем Соборності!» – звернулися до публіки учасники гурту.

«Гражданин Топинамбур» – це моя і моїх друзів улюблена група. Сьогодні прийшли послухати пісні, розважитись», – розповіла гостя свята Олександра.

«Я прийшла сьогодні на головну площу нашого міста святкувати День Соборності. Дуже приємно, що в місті організовуються такі безкоштовні заходи, які об'єднують людей різних поколінь», – каже відвідувачка концерту Світлана.

Нагадаємо, Новорічне містечко в центрі Дніпра працювало майже місяць – мер Борис Філатов відкрив головний святковий майданчик міста ще 24 грудня. За цей час тут побували сотні тисяч дніпрян та гостей міста. Серед найяскравіших заходів, які відбулися в центрі Дніпра, – святкування Європейського Різдва, забіг Дідів Морозів, етнофестиваль «Країна Мрій різдвяна» з виступами ТНМК, Олега Скрипки та «Ле Гранд Оркестру», Ділі та інших зірок української музики, а також святкування Маланки й Старого нового року. Першого січня на площі Героїв Майдану всіх охочих частували поживним бульйоном з індички, якого вистачило майже на 3 тис. порцій. Щодня містечко зустрічало гостей насиченою програмою: виступами народних колективів, розвагами для дітей, майстер-класами з виготовлення різдвяних прикрас, демонстрацією традиційних українських обрядів та парадами артистів різних жанрів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ant  (24.01.17 13:39): "В Днепре на концерт по случаю Дня Соборности и закрытия Новогоднего городка собрались тысячи горожан"
Собрались, но не дошли
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті