Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Міськрада Дніпра в суді відстояла поріг у 3 тисячі гривень для закупівель через ProZorro

Міськрада Дніпра в суді відстояла поріг у 3 тисячі гривень для закупівель через ProZorro

Міська рада Дніпра виграла в апеляційному суді справу щодо того, що закупівлі вартістю від 3 тисяч гривень повинні проводитися через систему ProZorro.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі повідомила в. о. заступника міського голови Яніка Мерило.

«Нещодавно підприємець з ТОВ «ЖИТЛОКОМСЕРВІСДНІПРО» звернувся до суду, щоб він скасував рішення міськради про проведення через систему ProZorro закупівель від 3 тисяч гривень. Нібито місто дискримінує підприємців: навіщо нам ProZorro, якщо закон вимагає проводити через систему закупівлі від 200 тис. грн. І Бабушкінський районний суд вирішив скасувати рішення міськради по ProZorro, посилаючись на закон про допорогові закупівлі», – нагадала Яніка Мерило.

В. о. заступника міського голови повідомила, що місто подало апеляцію на рішення Бабушкінського райсуду, щоб залишити поріг у 3 тисячі гривень для закупівель через  електронну систему.

«Сьогодні апеляція виграна. ProZorro від 3 тис. грн. залишається», – написала Яніка Мерило. Вона також подякувала міському голові Дніпра Борису Філатову, який підтримував збереження в місті нижчого порогу електронних закупівель, та «Громадському контролю», який приєднався до апеляції.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Евгений Селин  (14.12.16 10:53): Забыли упомянуть - с каким скандалом был восстановлен баръер для коррупционеров... И какую роль во всём этом сыграл Гражданский Контроль.
Впрочем - главное, что прикрыли лазеечку.
Відповісти | З цитатою
Fidel  (13.12.16 22:43): Оно конечно хорошо, что отстояли, но прозорро не решило полностью схем откатов. Особенно их много в финансировании депутатами программ остекления подъездов, школ, садиков. А это, между прочим, хоть и называется депутатскими деньгами, но финансирование идёт из бюджета. Но одно дело с коррупцией бороться, а другое - вещать о своих псевдоуспехах.
От администрации сайта попрежнему с надеждой жду журналистского расследования о эстонке. Условия трудоустройства? Уровень зп? Кто оплачивает хату? Кто оплачивает передвижения по городу? Желательно в цифрах, чтобы понимать во сколько нам обходится карточка горожанина
Відповісти | З цитатою
нацистам-сіоністам  (13.12.16 17:49): хоч і красуня але розумниця.. буває і таке... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Инвентаризатор  (13.12.16 15:53): Яника молодец и пытается изменить город к лучьшему.Севодня в составе контактной группы инвентаризаторов был у неё на приеме.Внимательно выслушала наши предложения по оптимизации работы ЦНАП и БТИ.Надеемся она недопустит создания в городе коррупционных схем и злоупотреблений в этой сфере. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (13.12.16 15:42): Яника Мерило молодец что отстояла перемены клучьшему!!!Надеемся ты сможешь отстоять правду в вопросе с изменениями правил технической инвентаризации. Відповісти | З цитатою
Алексей  (13.12.16 15:35): Что это за красавица на фото? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті