Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Тренінг для журналістів та громадських організацій по контролю за роботою в Prozorro пройшов у ДніпроОДА

Тренінг для журналістів та громадських організацій по контролю за роботою в Prozorro пройшов у ДніпроОДА

Про контроль за закупівлями в Prozorro, приховані махінації та тонкощі державних електронних закупівель. У ДніпроОДА пройшов перший семінар для журналістів та представників громадських організацій по роботі в системі Prozorro.

Все про державні закупівлі онлайн, можливі махінації та нюанси роботи в системі електронних закупівель Prozorro. У Дніпропетровській облдержадміністрації пройшов перший тренінг для громадський діячів та журналістів. Вчили аналізувати та контролювати державні закупівлі через Prozorro.

«Проводимо семінар для журналістів та громадських активістів. Наша мета – навчити розбиратися в аналітиці Prozorro. Чим більше людей займатиметься моніторингом, тим більше контролю за торгами. У майбутньому плануємо проводити такі семінари регулярно», - наголосив радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Юрій Голик.

Тренінг проводив представник ГО «Громадський контроль» Денис Селін. Ця громадська організація допомагає ОДА впроваджувати Prozorro на Дніпропетровщині.

На тренінг прийшли понад 20 журналістів та представників громадських організацій. Серед них і Геннадій Кириченко. Прийшов на семінар, щоб досконало розібратися в державних закупівлях та контролювати їх за допомогою Prozorro.

«Хочу брати участь в боротьбі з корупцією. З Prozorro розбирався самостійно. Поки що ніяких порушень не знаходив. Хочу бути переконаним, що наші службовці все роблять коректно і правильно», - зазначив учасник семінару.

Дніпропетровська ОДА однією з перших в Україні почала проводити тренінги по роботі в Prozorro. Десятки семінарів вже організовували для державних службовців, представників комунальних підприємств та підпріємців. Найближчим часом низка семінарів пройде і для журналістів та представників громадських організацій.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Сергей  (14.12.16 07:51): Так кто найдет? Если все под контролем. Найдут только там, где победит не "свой" человек. Хотя просто снимут торги, и проведут заново, просто включат в список какой нибудь "левый" пунктик не по профилю (кто знает поймет). Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті