Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
22:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області викрито розкрадання мільйонів гривень при ремонті трубопроводів

У Дніпропетровській області викрито розкрадання мільйонів гривень при ремонті трубопроводів

Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Дніпропетровській області виявили та задокументували факт розкрадання бюджетних коштів у великих розмірах при будівництві трубопроводу водопостачання. Відкрито кримінальне провадження.

Об’єктом бюджетного фінансування - майже 6 мільйонів гривень - стало будівництво трубопроводу водопостачання двох сіл м. Павлограду.

Будівельно-монтажні роботи здійснювало дніпровське підприємство, з яким було підписано відповідний договір.

У грудні 2013 року посадовими особами підприємства-виконавця робіт та відповідальними за технічний нагляд особами, було підписано акти виконаних робіт, до яких внесено неправдиві відомості щодо обсягів виконаних робіт, які фактично дороблені не були.


Gorod.dp.ua на Facebook.


житель  (08.12.16 23:30): Мрак. Какое село, какая фирма? Статья получилась ни о чем. Как новость от почтальона Печкина: "Я принес вам посылку! Только я вам ее не отдам! И носить больше не буду!" Одним словом - Простоквашино...) насмешили, херои, в который раз фальш-старт. Журналист! не торопись-пись-пись)) Відповісти | З цитатою
Хм  (08.12.16 19:00): На фото похоже на нашу украинскую подводную лодку в Баренцевом море. Наверное разведчик. Відповісти | З цитатою
ооо  (08.12.16 17:58): Уже многократно обращался к руководству сайта. Такие "новости" - письмо на деревню дедушке. вам что. нечем заполнить пустующее место в газете, коль вы написали абсолютно ни очём - ГДЕ ТО, КТО ТО, ПОТОМУ ЧТО, ... Да подождите сутки-двое, уточните в МВД, Исполкоме, Прокуратуре, ... и выдайте "на гора", хоть какие то факты. В данном случае - адрес, что все таки построили и что за фирма-мошенник и причастные к ней лица т.ч. чиновники местного уровня.. Секрета то УЖЕ НЕТ. Повторяю, Секрета-ТАЙНЫ уже НЕТ. Коль возбуждено уголовное дело. 100% об этом знают ВСЕ селяне обеих сёл и судачат, одновременно проклиная действующие порядки в Украине, позволяющие открыто и нагло воровать. А сайт dp.|ua/ отмалчивается. Он может только стравливать людей на почве Голодоморов, дэржавной мови и Бандера-коммуняки... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті