Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
23:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Команда Центру допомоги учасникам АТО відповідатиме на непрості питання Що? Де? Коли?

Команда Центру допомоги учасникам АТО відповідатиме на непрості питання Що? Де? Коли?

Що? Де? Коли? Центр допомоги учасникам АТО при ОДА готується до інтелектуальної битви, яка відбудеться у Дніпрі 12 грудня. В «АТОшній» команді – шестеро найкмітливіших. Загалом, шлях до кришталевої сови долатимуть 30 команд. Перемогу здобудуть найкращі.

Команда Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА тренує розум. Так вона готується до інтелектуальної битви Що? Де? Коли? У грі зустрінуться як досвідчені знавці, так і новачки.

Від ДніпроОДА за гральним столом – Наталія Шуліка, Наталія Коломоєць, Олександр Чумак, Юрій Криштоп, Влад Макаров. На лаві запасних – Іван Начовний та Андрій Зеленський. Очолить команду заступник голови облдержадміністрації Володимир Юрченко.

«Хочемо довести, що АТОшники не тільки активні і спортивні, а й розумні. У цій грі важливі ерудиція та кмітливість, а усі відповіді – на поверхні», – каже координатор Центру допомоги учасникам АТО Наталія Шуліка.

АТОшник Олександр Чумак вважає, що в їхньої команди є шанс потрапити до ТОП інтелектуальних команд Дніпра.

«Це відпочинок нового формату для тих, кому набридли одноманітні походи в кафе і ресторани. Можна поринути в атмосферу азартної гри, прокачати власний та командний інтелект. Зараз готуємося – читаємо цікаві статті, намагаємося знайти відповіді на каверзні запитання. Наприклад, для мене стало несподіванкою, що вороги називали «чорним дияволом» батька Олександра Дюма», – посміхається демобілізований.

Відповідаючи на питання глядачів, гравці продемонструють ерудованість, розум, кмітливість та швидку реакцію. Та перемога дістанеться тільки найкращим.

Вестиме інтелектуал-шоу відомий телеведучий каналу ICTV Олександр Андросов.

Що? Де? Коли? відбудеться 12 грудня о 18.00 за адресою: Дніпро, вул. Січеславська Набережна, 19д, ресторан Rio Club. Більше інформації за телефоном: (096) 650-94-97.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Как  (02.12.16 09:29): же так ? Эту игру придумали в ненавистном им совке. Нарушение закона о декоммунизации налицо. Где активисты ? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті