Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Дніпрі поліція охорони спіймала зловмисників, які під покровом ночі проникли до чужого житла

В Дніпрі поліція охорони спіймала зловмисників, які під покровом ночі проникли до чужого житла

9 листопада о першій годині ночі співробітники групи реагування Управління поліції охорони в Дніпропетровській області затримали двох чоловіків, які намагалися пограбувати квартиру.

З охоронюваної квартири, яка знаходиться в Дніпрі по вулиці Воронцова, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Дніпропетровській області надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації. За вказаною адресою було направлено групу реагування поліції охорони.

Прибувши на місце події через 5 хвилин, правоохоронці під час обстеження об’єкта виявили відкрите вікно на другому поверсі з тильного боку будинку. Двоє підозрілих людей, побачивши співробітників поліції, почали щодуху тікати, але не пробігши і ста метрів були затримані.

Працівники поліції охорони встановили, що крадії за допомогою відступів на балконі та супутникової антени піднялись на другий поверх, віджали пластикове вікно і проникли до приміщення. У підозрюваних при собі були слюсарські інструменти та рукавички. Крім пошкодженого вікна, затримані під час своїх незаконних дій ще й розбили телевізор.

25- та 44-річних місцевих мешканців було передано слідчо-оперативній групі Амур-Нижньодніпровського відділу поліції для детального з'ясування обставин події. Наразі затриманим інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Где Правда?  (10.11.16 14:02): Ну не знаю где тут правда а где ложь Но дачи реально обносят .Когда обратились к сторожам они прямо сказали мы даже поймали воров знаем где они живут готовы показать но... вызвали полицию но в полиции просто игнорируют и говорят что эти дела даже расматривать в судах не хотят.Вобщем Золотое время для Воров... Відповісти | З цитатою
Маша  (09.11.16 21:52): Ну откуда берутся такие безграмотные журналисты, которые три слова связать не в состоянии?

"25-и 44-летних местных жителей было передано следственно-оперативной группе "(с)
Відповісти | З цитатою
Мусор  (09.11.16 21:19): Сколько можно вести лог, про новую полицию? Они живут - за НАШИ деньги. Это - их РАБОТА. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті