Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
11:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Каменська ОДПІ звертає увагу, що вина їх співробітника, затриманого на хабарі, не доведена

Каменська ОДПІ звертає увагу, що вина їх співробітника, затриманого на хабарі, не доведена

Дніпродзержинська ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області по факту оприлюднення у ряді Інтернет-видань, Інтернет-агенства інформації щодо затримання службової особи інспекції під час одержання неправомірної вигоди повідомляє, що відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України, ч. 1 ст. 17 КПК затримання особи як підозрюваного чи притягнення її до участі у справі як обвинуваченого, застосування до неї запобіжного заходу, в тому числі й взяття під варту, не повинні розцінюватись як доказ її вини або покарання винного.

Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. Презумпція невинуватості відбиває не особисту думку тієї чи іншої посадової особи, а об'єктивне правове положення. м Крім того, звертаємо увагу, що до остаточного вирішення питання по суті й офіційного визнання особи винною у вчиненні злочину обвинувальним вироком суду з обвинуваченим не можна поводитися як із винним, а також публічно, в засобах масової інформації чи офіційних документах стверджувати, що він є злочинцем.

На теперішній час досудове слідство триває.

Відділ організації роботи
Дніпродзержинської ОДПІ

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті