Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 01 сентября 2024
06:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Об’їзна дорога Дніпропетровськ – Київ: потрбні кошти на охорону довкілля

Об’їзна дорога Дніпропетровськ – Київ: потрбні кошти на охорону довкілля
Під час дводенного візиту на Дніпропетровщину Президент України Леонід Кучма ознайомився з продовженням будівництва нової об’їзної дороги на Київ.

Леоніда Кучму вразили темпи спорудження нової траси: якщо у квітні, коли він побував на цьому об’єкті вперше, тут лише розгорталися великі роботи, то цього разу вже можна було проїхати по всій трасі довжиною 9,2 кілометра.

Водночас із будівництвом об’їзної дороги ведуться роботи щодо боротьби з підтопленням в Амур-Нижньодніпровському районі.

Однак, як наголосив у розмові з Президентом голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Володимир Яцуба, для повного завершення комплексу робіт коштів не вистачає.

На прохання Володимира Яцуби Леонід Кучма звернувся до Міністра охорони навколишнього природного середовища України Сергія Полякова. Питання вирішено позитивно. Міністр пообіцяв оперативно виділити необхідні кошти (мова – про мільйонні надходження) на роботи, пов’язані із захистом природи і навколишнього середовища вздовж всієї траси.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте