Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
12:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Палаці студентів пройде літня школа «Від Homo Sovieticus до громадянина»

В Палаці студентів пройде літня школа «Від Homo Sovieticus до громадянина»

20 вересня 2016 року в Палаці студентів ДНУ імені Олеся Гончара вперше відбудеться дніпровська сесія німецько-української Літньої школи «Від Homo Sovieticus до громадянина».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара – учасник програми «Діалог Схід – Захід. Академічний обмін і наукове співробітництво для безпеки, кооперації та розвитку громадянського суспільства в Європі», створеної за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Федеративної республіки Німеччини. Літня школа на тему «Від Homo Sovieticus до громадянина» є спеціальним заходом окремого напряму цієї програми – «Підтримка демократії в Україні».

Партерами Літньої школи у Дніпрі виступають: Університет м. Пассау, Інститут вивчення Східної та Південно-Східної Європи, Мюнхенський Університет Людвіга Максиміліана (Німеччина) та Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (Україна).

На відкриття німецько-української Літньої школи завітають професор Катрін Боєк з Інституту вивчення Східної та Південно-Східної Європи (м. Регензбург, Німеччина), Сергій Луканюк – начальник відділу міжнародних зв’язків Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича та Олександр Токовенко – декан факультету суспільних наук і міжнародних відносин ДНУ ім. О. Гончара.

До участі у заході запрошені магістри та аспіранти політології, соціології, історії, культурології та економіки. Учасники представлять наукові презентації на теми пострадянської трансформації України у таких сферах, як: громадянське суспільство, політична культура, інституції, тіньова економіка і корупція, екологічна економіка, релігія та гендерні відносини.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Днепропетровец  (20.09.16 14:16): Жить прошлым не нужно, но оскорблять его низко и неприемлемо. Впрочем власть все делает для того что бы люди были *** без прошлого. Відповісти | З цитатою
сковорода  (20.09.16 06:00): В совке не было граждан, там было только *** и пастухи, которые стадом управляли. Так что не теште себя иллюзиями.
Стадо покорно строем ходило на демонстрации, покорно ходило на "выборы", голосуя за назначенного "депутата", покорно шло убивать афганских женщин и детей.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
кэп  (19.09.16 23:52): "Homo Sovieticus" тоже был гражданином - гражданином СССР. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті