Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У технікумах Дніпропетровської області викладатимуть німці

У технікумах Дніпропетровської області викладатимуть німці

У професійно-технічних закладах Дніпропетровської області викладатимуть німці, щоб після завершення навчання наші фахівці могли стажуватися на німецьких підприємствах.

Така ідея виникла під час зустрічі першого заступника голови Дніпропетровської ОДА Олега Кужмана та представників Магдебурзької торгово-промислової палати. Вже найближчим часом ОДА та закордонні партнери разом відпрацюють можливість впровадження такого проекту. Найперше спеціалісти з Дніпра поїдуть до Німеччини, щоб дізнатися, як там налагоджена система професійно-технічної освіти.

«Дніпропетровська область працює над поліпшенням в регіоні інвестиційного клімату. Ми впроваджуємо електронні закупівлі та адмінпослуги онлайн, в області працює інвестцентр. Разом із закордонними партнерами говоримо не лише про надання гуманітарної допомоги, а й про реалізацію цікавих проектів», - зазначив Олег Кужман.

Одним з них може стати проект з підвищення рівня освіти в професійно-технічних училищах області. Планується, що токарів, слюсарів та зварювальників окрім вітчизняних фахівців навчатимуть німецькі викладачі. Після закінчення технікуму молоді спеціалісти зможуть стажуватися на закордонних підприємствах. Поки що це тільки ідея. Проте вже незабаром освітяни з Дніпра мають відправитися до Німеччини, щоб вивчити досвід колег із закордонних технікумів.

«Партнерські відносини Дніпропетровської області та Німеччини дуже хороші та продовжують активно розвиватися. Наші підприємства зацікавлені в співпраці з вашою областю», - заявив Президент Магдебурзької торгово-промислової палати Клаус Ольбрихт.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Дядя  (14.09.16 11:16): Ну я б ще зрозумів, якби мова йшла про ВУЗи, але іноземні викладачі в бурсі? Якою ж мовою вони будуть викладати, коли там контингент взагалі ніякої мови крім мату не розуміє? Чи спілкування буде здійснюватись на рівні команд - хальт, орбайтн, шнель. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Юрий  (14.09.16 09:10): ещё на Зеленского обижаются))) Украина внатуре актриса немецких фильмов для взрослых))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вау  (13.09.16 20:20): Самых способных опять угоняют в Германию..! Ya Ya , короче. А и действительно , а наф.иг. они здесь? Чему тут радоваться? Свои преподаватели есть , Днепропетровск был одним из самых кладезей инженерно-учёного состава большой страны! Відповісти | З цитатою
влад  (13.09.16 18:41): Вот и хозяева пожаловали.. Відповісти | З цитатою
панас  (13.09.16 18:09): ось вона справжня незалежність!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті