Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 01 сентября 2024
06:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Для виконання ремонтних робіт у СШ № 48 з міського бюджету передбачено виділити 250 тис. грн.

Найближчим часом почнуться ремонтні роботи по стягненню тріщин, що з’явилися у несучих стінах будівлі СШ № 48. Для цього, за розпорядженням міського голови Івана Куліченко, з бюджету міста передбачено виділити 250 тисяч грн. На ці кошти буде відновлено і фасад будівлі. При цьому мер вимагає від підрядників, щоб ці роботи було закінчено до початку нового навчального року і школа була повністю готова прийняти учнів. Усередині школи відновлюючи роботи майже закінчено. Наступного ж року почнеться другий етап капітального ремонту будівлі, яким передбачена заміна перекритій, зміцнення фундаменту та відновлення даху.

Загалом цього року у 17 навчальних закладах міста виконується ремонт та технічне оснащення за рахунок міського бюджету. Також залучаються кошти депутатів та районних у місті рад.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте