Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
12:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Карнаухівка відзначила 279-й день народження

Карнаухівка відзначила 279-й день народження

27 серпня селище Карнаухівка відзначило свій 279-й день народження з дня заснування.

З цієї нагоди для жителів і гостей були організовані культурно-масові заходи. У центральній частині селища в парковій зоні біля селищної ради розгорнулися атракціони, а на літній естраді проходила концертна програма, яку своїми силами підготували артисти та творчі колективи селищного клубу.

Біля каменю-пам'ятника засновнику селища Семену Карнауху відбувся традиційний мітинг. Священнослужителі відслужили панахиду в пам'ять про своїх предків.

У цей день зі сцени лунали урочисті привітання від Кам'янського міського голови Андрія Білоусова, голови селища Тетяни Фріске та інших почесних гостей свята.

У своєму зверненні до жителів селища Андрій Білоусов зазначив, що рік від року селище стає все кращим.

«У кожного з нас є дорогий і рідний серцю куточок - батьківщина, яка є джерелом сили і натхнення, дарує радість спілкування з прекрасними людьми і мальовничою природою. Я вітаю вас з цим чудовим святом - Днем народження селища! Від щирого серця бажаю вам міцного здоров'я, благополуччя, взаємної поваги, а Карнаухівці процвітання, збереження та примноження своїх традицій!» - сказав міський голова Андрій Білоусов.

Після сказаних слів, мер вручив почесні грамоти та подячні листи заслуженим діячам, які приймають активну участь в житті Карнаухівки.

Всіх гостей свята пригощали знаменитої Карнаухівською кашею приготованою за старовинним рецептом. Ближче до вечора, по закінченню офіційної програми відбулася святкова дискотека.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті