Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському повинен працювати повноцінний перинатальний центр – Олександр Плахотнік

У Кам`янському повинен працювати повноцінний перинатальний центр – Олександр Плахотнік

Перший заступник міського голови Кам’янського Олександр Плахотнік продовжує особисто знайомитися зі станом справ у закладах охорони здоров’я міста.

22 серпня він відвідав міську лікарню № 9, де поспілкувався з керівництвом та персоналом закладу, а також оглянув основні корпуси та відділення. Головний лікар Олексій Пономаренко розказав першому заступнику міського голови про головні проблеми закладу, які потребують негайного вирішення. Так, на центральному корпусі лікарні коштами міської влади вже відремонтовано покрівлю, але ще необхідно відновити фасад та міжпанельні шви. На території лікарні є похилене дерево, яке у будь - який час може впасти. Невирішеним залишається питання із засувкою «Міськводоканалу», яка знаходиться в аварійному стані і у будь-який момент може призвести до підтоплення усієї лікарні. Також, за словами Олексія Пономаренка, лікарня конче потребує нового рентген-апарату.

Олександр Плахотнік відвідав пологове відділення. Щороку тут народжують більше 3000 жінок не лише з Кам`янського, а й з чотирьох прилеглих районів. До того ж, за останній рік лікарі закладу надали допомогу більш, ніж 300 жінкам із зони АТО. Для надання якісної медичної допомоги породіллям та новонародженим, відділення потребує спеціального обладнання: моніторів для операційних, ламп фототерапії, дихальних апаратів, нового апарату УЗІ замість старого, який працює вже багато років.

Олександр Плахотнік вислухав усі побажання медиків і пообіцяв негайно зайнятись вирішенням проблем закладу.

«Проблему з аварійним деревом ми вирішимо у найкоротший термін. Ремонт центрального корпусу планується завершити до кінця цього року, кошти на це вже виділені. Основне питання – це відновлення ефективної роботи пологового відділення. У Кам`янському повинен працювати повноцінний перинатальний центр, тому що тут народжують і лікуються не лише жінки нашого міста, але й мешканки прилеглих районів та переселенці», - зазначив перший заступник.

Олександр Плахотнік зауважив, що міська влада зробить усе, аби включити відновлення перинального центру у Кам`янському до державних та зарубіжних програм фінансової підтримки та зробити медичне обслуговування у місті справді якісним та ефективним.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1111  (23.08.16 14:54): Защелка *Горводоканала*-это круто! Может, задвижка? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті