Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До Дня народження України: новий конкурс від ОДА

До Дня народження України: новий конкурс від ОДА

Як приймали незалежність? Чому Державний Прапор синьо-жовтого кольору? Та ще в якій країні відзначають День незалежності України? Перевірте, чи добре ви знаєте історію своєї країни. Пройдіть тест від ДніпроОДА та отримайте сувеніри.

Яке свято цього тижня відзначає вся Україна? Коли наша держава відмовилася від ядерної зброї? І чому український Прапор синьо-жовтого кольору? Чи знаєте відповіді на ці питання? Пройдіть тест від Дніпропетровської ОДА та дізнайтесь більше про Україну. Впораєтесь – отримаєте сувеніри від ОДА.

Що для цього потрібно? Пройти тест на сайті ОДА. Дати правильні відповіді на всі питання. Скрін з 10-ма правильними відповідями скинути в коментарі під новиною про конкурс на сторінці ОДА в Facebook. Перший, хто це зробить, отримає сувеніри.

Дніпропетровська облдержадміністрація постійно проводить конкурси. Для цього на сайті ОДА створили спеціальну рубрику. Пройти тест можна ТУТ.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ольга  (23.08.16 12:10): На сайте не оставляются прин скрины Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті