Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 01 сентября 2024
04:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Візит Оксани Баюл до Дніпропетровська

37 маленьких фігуристів від трьох до семи років взяли участь у майстер-класі. Його провела легендарна олімпійська чемпіонка Оксана Баюл.

Разом з малюками вона вийшла на лід у палаці “Метеор”. Хто така Оксана Баюл, знають всі, навіть малюки, які тільки-но навчились ходити і вже твердо стоять на ковзанах. Оксана впевнена, що допоможе дітлахам повірити в себе, стати справжнім спортсменом і, може, у майбутньому досягти перемоги. Оксана Баюл досвіду спілкування з дітьми немає. Але на льоду, у своїй стихії, легендарна фігуристка повела за собою всіх без винятку. Малюки, як зачаровані, повторювали всі основні елементи катання за Оксаною. Продемонструвала спортсменка і справжній майстер-клас – те, до чого треба прагнути.

Антоніна Пашковська - перший тренер Оксани - каже, що зустріч зі своєю вихованкою дуже хвилююча. Оксана Баюл впевнена, що дніпропетровська школа фігурного катання дуже сильна. Але застаріле обладнання на “Метеорі” робить свою справу. Оксана, хоч вже і живе в Америці, вважає себе українкою. І готова докласти всіх зусиль, щоб саме тут, у рідному місті, найкращі тренери виховували справжніх чемпіонів.

Майбутні плани Оксани Баюл - приїхати на “Метеор” разом зі своїм тренером Валентином Ніколаєвим, який готував її до олімпійських змагань.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте