Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро вже починає готуватися до прийому делегації Європейської мовної спілки, яка оцінить готовність міста прийняти «Євробачення – 2017»

Дніпро вже починає готуватися до прийому делегації Європейської мовної спілки, яка оцінить готовність міста прийняти «Євробачення – 2017»

Делегація представників Європейської мовної спілки та оргкомітету пісенного конкурсу «Євробачення – 2017» прибуде до Дніпра вже в понеділок, 25 липня, а 26-го огляне міську інфраструктуру.

Про це повідомив міський голова Борис Філатов 22 липня, після оголошення фіналістів відбору міст-претендентів на проведення конкурсу. Нагадаємо, крім Дніпра до фіналу потрапили Одеса та Київ. За словами Бориса Філатова, першою думкою після оголошення результатів стало усвідомлення того, що треба починати працювати вже сьогодні. Голова Дніпра зазначив, що після спілкування з журналістами почне давати відповідні розпорядження телефоном для того, щоб гідно прийняти інспекторів.

Міський голова також додав, що змагання за право Дніпра стати господарем пісенного конкурсу «Євробачення» стало одним з найпозитивніших у його житті й він був дуже радий бачити колег з різних міст України, які з’їхалися презентувати свої заявки під час відбору.

«Ми всі однодумці, і я сподіваюся, що ті, хто не потрапив до фіналу, на нас не ображаються», – наголосив мер.

Нагадаємо, місто, яке прийматиме «Євробачення – 2017», оголосять 27 липня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


серый  (25.07.16 22:31): и в чем же этот прием заключается??? или Филатов как обычно всех и себя в том числе к каком нибудь кабаке укотает Відповісти | З цитатою
НинаДнепр  (25.07.16 11:06): При всей моей патриотичности по отношению к Днепру-городу, всё-таки думаю, что у Одессы больше шансов: и море, и порт, и аэропорт с несравненно лучшим аэродвижем, и наличие известных исторических ценностей прямо в центре города, и главное - дальше от театра военых действий...
Но будем держать кулаки за Днепр!!! :)
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
игорь  (25.07.16 11:04): Днепропетровцы! Зачем нам ЭТО??? Зачем КАЖДОМУ ИЗ НАС ЭТО? а потом опять городская власть начнет "КАНЮЧИТЬ", что у них нет денег!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті